Sanjarica za slovo S

Sanjarica za slovo S

Sablast

Sablast u snu predstavlja lošu i dobru stvar. Sreću u obitelji, ali gubitak i prijevaru na poslu. Mjesto gdje je sablast nestala nalazi se blago. Bježanje od sablasti znači da osoba nema čistu savjest. Dobitak ju očekuje ako u snu uhvati sablast. Osoba će postati strastvena ako u snu postane sablast.

Sablja

Osoba će steći ugled i čast na poslu ako je sanjala sablju, ali će joj privatni život trpjeti. Uskoro putovanje nagovješta dobivena sablja. Ako je osoba planirala nešto to će i ostvariti uz oštru sablju. Treba se čuvati tupe sablje. Ako posjeduje sablju tada ju očekuje priznanje. Dani puni veselja i uspjesi će doći sa borbom u kojoj osoba koristi sablju, ali ranjavanje sabljom nagovješta velike brige.

Salata

Salata u snu predstavlja svađu, a sadnja salate štetu koja će se dogoditi zbog pretjerane hrabrosti osobe koja ju je sanjala. Osoba se treba paziti ozljede ukoliko je sanjala rezanje salate, a i jedenje salate joj predstavlja opasnost, pogodit će ju kratkotrajna bolest ili će ju neka žena dovesti u iskušenje. Ako vidi salatu u zdjeli to znači nedolazak očekivanih gostiju.

Sanjkanje

Sanjke nagovješćuju neugodno društvo, a sanjkanje da će osoba biti pokradena. Ništa bolje ne donosi ni sanjkanje po snježnoj vijavici, osoba će doživjeti neugodno iznenađenje, a gledanje drugih kako se sanjkaju predstavlja teške brige.

Sat

Važan i dobar posao je na pragu ako u snu osoba vidi sad, a ako ga čuje i kako kuca tada svoje vrijeme ne smije trošiti uzalud. Smrt bliske osobe je na pragu ukoliko čuje sat, ali ga ne vidi. Dobra vijest je na pragu ukoliko dobije sat, a nije daleko ni ljubavni sastanak ako navija sat. Zlatan sat predstavlja krađu.

Sidro

Sidro nagovješćuje kratko putovanje, inozemno i vrlo neugodno, ali i ispunjenje želja. Nagovješćuje i promjenu prebivališta te prekid prijateljstva. Predstavlja stabilnost i remen koji nešto veže, sigurnost i snagu, ali i pokazuje da osoba drži do svojih načela i ideologija. Velike teškoće će ga snaći ako vidi razbijeno sidro. Ako baca sidro u more tada treba dobro razmisliti o ulaganja novca.

Sendvič

Sendvič predstavlja stres i veliki pritisak koji se stavlja na osobu te ona pokazuje kako može dvije stvari napraviti odjednom. Jedenje sendviča predstavlja financijske dobitke, ali ako jede za šankom tada treba paziti s kim razgovara. Sendvič na izletu nagovješćuje vezu koja će osobu koštati. Ako osoba sanja tost tada će doživjeti neugodnu pustolovinu.

Sedam

Sedam najavljuje sreću. Osobe su duhovno savršene, kreativne, jedinstvene, vitalne. Sedam, predstavlja sav svemir. Simbol je intelektualnog savršenstva, iscjeljenja i glazbe. Osobe koje sanjaju broj sedam su savršeni pojedinci koji se rijetko rađaju.

Sin

Vidi li osoba sina u kući znači da ju očekuje odgovoran i težak posao. Osoba će se također zabavljati s osobom koju je smatrala neprijateljem. Sin predstavlja mladenački, idealistički, energičan i mušku stanu osobe koja sanja. Sin u snovima ukazuje na ideju koju je osoba odbacila i na kraju zažalia zbog te odluke. Ako u snu vidi sina na svadbi znači da će ju naći bolest, a mrtav sin u snu ne ukazuje na loše već na veliko veselje koje se sprema u kući.

Sapun

Sapun u snu predstavlja dobro zdravlje, a ukoliko se nalazi u ruci nagovaranja na ružne i sumnjive poslove. Može predstavljati i čišćenje. Prijateljstva će otkriti zanimljivu zabavu, a poljoprivrednici će uspjeti u svojim poslovima. Sapun nagovješta probleme, a i pokazuje osobi da je emocionalno prljava, ima tajnu koju bi trebala priznati. Kupovanje sapuna donosi dobro, odnosi u obitelji će se popraviti.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (307 ocjena)