Sanjarica za slovo Š

Sanjarica za slovo Š

Šalica

Osobe koje su u snu vidjele šalicu steći će ugled u društvu, a dobivanjem šalice dobre i odane prijatelje. Kupujete šalicu, bit ćete pozvani u goste, a poklanjanjem šalice ćete biti rado viđen gost. Mnoga odricanja u ljubavi ćete biti ako polupate šalicu, a sreća u ljubavi će doći ako osoba pije iz šalice.

Šećer

Osobe koje sanjaju šećer će biti predmet ogovaranja među svojim prijateljima, a laskat će im ako jedu šećer. Dobra i sretna budućnost očekuje sve koji kupuju šećer, a ako dobi šećer netko tu osobu tajno voli. Ako osoba sanja da nosi šećer na glavi to znači da će primiti veliku čast.

Šiba

Šiba u snu predstavlja kaznu, ali i otplatu dugova. Također predstavlja i veliku žalost. Zelena šiba predstavlja sreću i radost, a suha neimaštinu. Ako u snu osoba kupuje ribu tada voli naređivati i zbog toga nije omiljena u društvu. U teškim prilikama će se snaći ako bude istučena šibom. Ljubavna zgoda ćeka svakoga tko u snu šiba drugoga.

Štap za hodanje

Neugodne i teške situacije će svaka osoba prebroditi bez problema ukoliko sanja kako je pretučena štapom. Ako tuče drugoga znači da voli naređivati. Osobu očekuje dosadno i daleko putovanje ako vidi štap, a podupiranje štapom predstavlja neimaštinu i bolest.

Šuma

Šuma, lijepa i gusta, predstavlja bogato nasljedstvo, a mračna šuma brige i žalosti. Šuma bez zelenila nagovješta puno napornog posla, a zelena šuma dobro zdravlje. Nesreća je na pragu ako u snu šuma gori. Bogato nasljedstvo će osoba dobiti ako hoda po šumi, a ako zaluta očekuje ju neuspjeh.

Šah

Šah predstavlja loše zdravlje, mirovanje u poslu i dosadne drugove. Igranje šaha predstavlja gubitak, a pobjeda u šahu, novčani dobitak. Šah također može predstavljati sukob među samim sobom. Sanja li osoba kako uči igrati šah tada se njezine želje neće ostvariti.

Šal

Osobe koje sanjaju šal često su same sebe ograničavaju. Kontroliraju svoje osjećaje umjesto da ih pokazuju. Šal u snu simbolizira bolest, probleme i neraspoloženje, ali ako je šaren onda predstavlja sreću u ljubavi. Također, osobe koje sanjaju šal često imaju prigušen glas, ne mogu se izboriti za sebe.

Šator

Šator u snu predstavlja nešto što traje kratko. Broj šatora predstavlja putovanje sa neugodnim i dosadnim kolegama. Šator predstavlja i čestu selidbu, a ako je razbacani osobu očekuje šteta. Problemi nastaju ako su šatori rastrgani. Podizanje šatora predstavlja rješenje svih financijskih, ali i osobnih problema.

Šef

Šef u snu znači promjenu radnog mjesta. Predstavlja i osobe koje vole šefovati. Ako osoba sanja da je šef onda ona želi preuzeti kontrolu nad svim situacijama, želi biti glavna u svemu. Također, san o šefu može predstavljati osobu koja se boji autoriteta.

Škare

Škare u snu predstavlja neki događaj koji osoba želi izrezati iz svog života ili izrezati nepotrebno iz svog života. Osoba, ukoliko je sanjala škare, mora se čuvati dobronamjernih savjeta. Sanja li osoba da koristi škare znači da ju očekuje neočekivani novčani dobitak, a i da voli kontrolirati te da je odlučna u svemu. Brušenje škara ukazuje na moguću svađu u obitelji, a zlatne škare sreću i blagostanje.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (441 ocjena)