Sanjarica za slovo T

Sanjarica za slovo T

Tajna

Brige i problemi su na pragu osobama koje sanjaju da imaju tajnu. Stjecanje novih prijatelja bit će ako osoba saznaje nečiju tajnu. Stiže i velika sreća ukoliko osoba u snu čuva tajnu. Velika nesreća dolazi ako oda tajnu, zbog loše poslovne odluke bit će osramoćena.

Tamnica

Tamnica u snu predstavlja obvezu, vrlo neugodnu, a ako se sama nalazi u tamnici tada će primiti pohvale u počasti koje je zaslužila. Također, ako je u stvarnom životu bolesna tada joj se može pogoršati stanje. Oslobađanje iz tamnice predstavlja varanje i to samoga sebe. Veliki zgoditak na lutriji čeka osobu koja sanja drugu osobu u tamnici.

Tava

Dobra zarada čeka svaku onu osobu koja sanja tavu, a bolest ako sanja prljavu tavu. Razbijena tava ne predstavlja nesreću već dobitak na lutriji. Nesreća čeka osobu koja sanja tavu na vatru, slijede teške brige. Susret s osobom iz prošlosti čeka osobu koja sanja tavu s masti i mesom. Susret će biti ugodan.

Tijelo

Osoba koja vidi golo tijelo u snu bit će osramoćena i pretrpjet će gubitak. Tijelo bez glave predstavlja nadolazeći posao od kojeg nema koristi. Ozlijedi li osoba tijelo u snu, u stvarnom životu će imati brige i mučit će ju budućnost, bit će u strahu kakva će ona biti. Tijelo obraslo dlakom predstavlja veselje i sreću. U snu će osoba, ako ima lijepo i vitko tijelo, biti rado viđena u društvu.

Top

Top predstavlja dobre planove, ali i njihov neuspjeh zbog loših okolnosti. Predstavlja vrijeme problema, svađa, siromaštva i straha. Osoba će strahovati i pretrpjeti gubitak ako je sanjala više topova. Čuje li topovsku paljbu primit će dobru vijest. Čuje li pucanje iz topa očekuje ju svađa ili nesreća.

Torba

Torba u snu predstavlja putovanje bez cilja, a nova torba dobru vijest. Torba predstavlja i određene odgovornosti. Financije, škola, obitelj, posao. Ako je torba prazna stižu financijski problemi. Nosi li osoba torbu u snu znači da će biti lošeg raspoloženja neko vrijeme. Sklapanje dobrih poslova očekuje onu osobu koja sanja prodavanje torba.

Torta

Torta inače predstavlja posebna događaj kao rođendan, godišnjica. Predstavlja sreću, veselje i radost. To isto predstavlja i u snu. Ako se u snu torta poklanja tada u stvarnom životu slijedi neizvjesnost u ljubavi. Torta u snu pokazuje da treba naučiti dijeliti i ne opterećivati se previše.

Trava

Trava u snu predstavlja dug život i uživanje u jednostavnim stvarima. Svađu i gubitak dobrog prijatelja nagovješćuje suha trava. Sanjala li osoba da leži na travi znači da joj je udobno i da je sretna sa svojim životom. Kržljava trava ukazuje na prijatelja koji će vas uskoro prevariti. Čuvati se treba i čupanja trave jer najavljuje bolest. Sanja li osoba visoku travu materijalna situacija će se poboljšati i otići će na daleko putovanje.

Trčanje

Trčanje u snu je znak bijega od neke neželjene živote situacije, ali i predstavlja postizanje zadanih ciljeva. Ako je osoba uspjela pobjeći u snu tada će u stvarnom životu uspjeti pobijediti i promijeniti one stvari u životu kojih se bojala i od kojih je toliko bježala.

Tučnjava

Tučnjava u snu predstavlja potisnute emocije, sukobe, borbu za ono u što osoba vjeruje. Označava opasna i nemirna vremena. Ako osoba sanja da sudjeluje u tučnjavi znači da će u stvarnom životu treba strahovati jer će biti ugrožena zbog svog financijskog stanja. Gledanje drugih kako se tuku predstavlja nepriznanje problema, sukobe koje osoba imam sa samim sobom. Ako sanja kako ju netko tuče tada ju očekuju još veći problemi i nevolje, ali završetak će biti sretan.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (396 ocjena)