Sanjarica za slovo U

Sanjarica za slovo U

Učitelj

Učitelj u snu predstavlja iskušenja i donošenje velikih i važnih odluka. Ako je sama osoba učitelj u snu tada će joj se opće stanje u stvarnom životu poboljšati. Slijedi i zaslužena pohvala ukoliko je osoba sanjala učitelja plesa.

Uho

Osoba koja sanja uho u stvarnom životu otkrit će neku tajnu, ali će ju izmamiti druga osoba i to prijevarom. To će osobi jako naštetiti. Izgubi li osoba uho u snu u stvarnom životu će joj doći vijest o gubitku drage osobe. Uši u snu predstavljaju braću i sestre. Svatko tko sanja jedno uho u stvarnom životu će se osramotiti i to pred vlastitom obitelji. Male uši ukazuju osobi da prihvate savjet i pomoć koji je dobila, a velike uši donose radosne vijesti.

Ulje

Ulje u snu predstavlja gubitak, a zapaljeno ulje sreću i zadovoljstvo u radu i obitelji. Neočekivani poklon je na pragu ukoliko osoba u snu dobila ulje. Razliveno ulje je simbol velike svađe i narušenog mira. Pije li osoba ulje postat će boležljiva. Pokvareno ulje simbolizira bolest i gubitak. Osobi koja pije ulje vlastiti prijatelji će uništit put ka sreći i uspjehu.

Umrijeti

Sve osobe koje vide kako umiru u snu očekuje veliki uspjeh jer su konačno postali svojih mogućnosti i koliko vrijede. Ako gledaju kako netko drugi umire tada im na vrata dolazi loša vijest. Osoba koju je jako voljela će ju napustiti. Ako osoba u snu umire i vraća se u život tada ju očekuju brige, žalost i tuga. Ako sanja da je mrtva tada ju očekuje dug i ispunjen život pun sreće i veselja.

Usne

Usne su simbol ugleda i velike časti. Usne koje mame na poljubac ukazuju na ostvarenje tajnih želja. Privlačne i pravilne usne odaju strastvenost i potisnute osjećaje. Krupnih usni se treba čuvati jer donose spletke i tračeve. Velika ljubav je na pragu svim osobama koje sanjaju rumene i svježe usne, a one koje sanjaju blijede usne očekuje razočaranje u ljubavi. Osoba će neuspešno govoriti ukoliko sanja plave usne.

Usta

Usta predstavljaju komunikaciju, izražavanje. Vidi li osoba u snu zatvorena usta ima veliku potrebu da izrazi svoje osjećaje i sve što ju muči. Usta predstavljaju i zdravlje, a velika usta govore osobi da bježi od zlih osoba koje ju napadaju. Prevelika osoba donose nemir i nezadovoljstvo. Bolesna usta donose osobi neugodnosti zbog nepromišljenosti. Ugodne trenutke i zadovoljstvo i u obitelji i na poslu najavljuju puna usta.

Utapanje

Utapanje u snu predstavlja situaciju nad kojom osoba nema kontrolu, utapati se znači da je gubitak neke osobe i bolest blizu. Ako se osoba utapa, ali se spasi tada će joj se život promijeniti na bolje. Utapanje znači i gubitak imovine, a ako se osoba utopi tada će se naći u opasnoj situaciji iz koje će se moći izvući samo vlastitim snagama. Zagorčavanje života od strane bliske osobe će se dogoditi onima koji su u snu vidjeli utapanje druge osobe.

Utrka

Osoba koja vidi utrku u snovima na poslu će postići značajne rezultate velikim odricanjima, mukom i trudom. Ako osoba sudjeluje u utrci znači da joj drugi zavide i žele doći na njezino mjesto, očekuju je velike brige. Osobe koje sanjaju promatranje utrke pretrpjet će velike gubitke i isljučivo svojom krivicom. Lakomislenost i nemarnost donose samo nevolje.

Ubojica

Ubojica u snu donosi dobre i radosne vijesti. Osoba smatra da je izgubila svoju individualnost i identitet. Također, može predstavljati i ozdravljenje. Ako osoba sebe vidi kao ubojicu tada će narušiti svoj ugled jer će se naći u neugodnoj i nečasnoj situaciji.

Ubojstvo

Velika sreća i radost je na pragu svim osobama koje su u snu vidjele ubojstvo. Loša sreća i nevolje stižu ako su čuli u snu za ubojstvo. Ubojstvo simbolizira da osoba želi izbaciti određenu sobu iz svog života. Ubojstvo i ubojice nisu povezane sa stvarnim životom. Ubojstvo simbolizira agresivnost, bijes prema sebi ili nekoj određenoj osobi. Ako je osoba sanjala kako je ubila nekoga to znači da će biti uključena u neugodnu i sramotnu situaciju.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (480 ocjena)