Sanjarica za slovo V

Sanjarica za slovo V

Vagon

Osobe koje su u snu vidjele vagon biti će u sretnom braku, ali imati će mnogo problema u životu. Viđanje vagona u snu znači da nećete uspjeti u nekim svojim namjerama. Ako su u snu ispali iz vagona riješit će se svih neizvjesnoti u životu. Ukoliko su vozili vagon u snovima imati će problema u obitelji.

Valcer

Osobe koje su sanjale da plešu valcer ubrzo će upoznati ljubav svog života. Ako su gledali druge kako plešu ljubav im neće biti uzvraćena. Ukoliko su vidjeli valcer u svojim snovima biti će veseli i imati će mnogo avantura u životu.

Valjak

Osobe koje su sanjale valjak u stvarnom životu će imati zadovoljstva i mira. Imati će mirnije razdoblje u životu.

Vampir

Ako su osobe sanjale vampira u opasnosti, trebale bi se čuvati. Ukoliko su u snu otjerali vampira biti će sretni. Vampiri u snovima mogu predstavljati zaštitu, ali uglavnom donose nesreću. Vampir u snovima simbolizira senzualnost, smrt, zavođenje i divljaštvo.

Vatra

Osobe koje sanjaju vatru imati će mnogo ljubavi i strasti u životu. Ukoliko su sanjali vatru s mnogo dima imati će mnogo svađa u obitelji. Ako su sanjali jarku vatru pratit će vas sreća gdje god išli. Velika vatra u snovima predstavlja nevolje, a mala vatra predstavlja sreću. Gašenje vatre u snu predstavlja kraj dugogodišnjeg prijateljstva. Bježanje pred vatrom simbolizira ne iskrenost u vezi. Trčanje kroz vatru simbolizira kraj jada i briga.

Vatromet

Vatromet u snovima simbolizira ugodno iznenađenje i lijepu i mirnu budućnost. Vatromet u snovima može predstavljati slavlje, osjećaj oduševljenja i uzbuđenja. Ako su osobe u svojim snovima vidjele vatromet imati će dobro zdravlje i uživati će u životu.

Večera

Osobe koje su u snu uživale u večeri sreća će ih pratiti u poslu. Ako su sanjali tajnu večeru uživati će u blagostanju i sreći. Ukoliko su sanjali oskudnu večeru u društvu s osobama koje ih mnogo koštaju. Bogata večera simbolizira blagostanje. Poziv u snu za vrijeme večere znači da imate neke prijatelje kojima niste dragi.

Veljača

Veljača u snu predstavlja ugodan, sretan i neočekivani događaj. Veljača u snu simbolizira bogatstvo. Osobe koje su sanjale veljače imeti će loše zdravlje i okruživati će tama u životu.

Veslo

Veslo u snu može predstavljati potrebu za promjenom smjera u životu. Osobe koje su vidjele veslo u snu ili su veslali imati će nekakav napredak na putu koji su odabrali. Ako su veslali na nekom mirnom potoku, to znači da te osobe imaju odlične sposobnosti za obavljanje svog posla.

Vijenac

Osobe koje su sanjale da poklanjaju nekome vijenac biti će opterećni mnogim brigama. Ukoliko su u snu nosili vijenac na nečiji grob nadanja u životu će im biti uzaludna. Ako su pleli vijenac u budućnosti će imati mnogo sreće. Osobe koje su vidjele vijenac u svom snu uzmicat pred problemima i brigama. Vijenac na glavi u snu simbolizira klevete i ogovaranja. Zeleni vijenac predstavlja vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi. Vijenac od cvijeća predstavlja brige u ljubavi.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (495 ocjena)