Sanjarica za slovo Z

Sanjarica za slovo Z

Zlato

Zlato u snu predstavlja nesreće, brige i nevolje. Ako osoba posjeduje zlato tada će posjedovati i veliko bogatsvo, a ako nađe zlato dobit će nasljedstvo. Dobiti zlato znači sramotu, a krađa zlata predstavlja svađu i loše i donosi loše vijesti. Ništa bolje ne donosi ni bacanje zlata. Osoba će postati razočarana i ogorčena. Izgubljeno zlato donosi dobitak, veselje i sreću.

Zemlja

Plodna zemlja donosi uspjehe na poslu, a isušena neuspjehe, neprilike i neugodnosti. Obrađivanje zemlje upozorava osobu da ne ulazi u nesigurne poslove. Osoba koja sanja kako jede zemlju na vrata će joj doći smrt. Neprilike najavljuje ležanje na zemlji, a probleme, bolesti i brige kopanje zemlje. Osoba koja sanja rastvaranje zemlje treba se čuvati svađa sa zlim i zločestim ljudima.

Zabava

Osobe koje sanjaju da su na zabavi imati će mnogo poteškoća u ostvarenju svojih planova. Ukoliko osobe u snu vide zabavu, to znači da su ugledne i časne osobe. Ako osobe uživaju na zabavi to znači da su u svečanom ili društvenom raspoloženju. Zabava u snu može predstavljati slavlje zbog nekog postignuća i to može biti i znak da osobe žive uživaju u svom životu.

Zabuna

Osobe koje sanjaju da su zabunile imaju lažne prijatelje i trebali bi biti na oprezu. Ako se ne budu čuvali lažnih prijatelja u životu će imati mnogo nevolja i poteškoća. Zabuna može predstvaljati stanje uma i čudne i neobične događaje u snovima.

Zadah

Osobe koje sanjaju loš zadah ne bi trebale biti toliko sigurne u sebe. Ukoliko sanjaju neku drugu osobu s lošim zadahom savladat će sve prepreke u društvu i poslu.

Zakapanje

Ako osobe sanjaju da su žive zakopane, uskoro bi mogle ići u zatvor. Ukoliko sanjaju da zakapaju neku stvar, to je znak da će steći neke nove prijatelje. Osobe koje u snovima zakapaju čovjeka biti će bolesni, očekuje ih neka teška bolest.

Zaklon

Osobe koje sanjaju da su u zaklonu imaju neke ne iskrene i ne odane prijatelje. Ukoliko su u snu našli ili tražili zaklon biti će u velikoj nevolji, ali će im pomoć biti pružena. Ako osobe sanjaju da grade zaklon izbjeći će zle namjere svojih neprijatelja.

Zakrpa

Ukoliko su osobe sanjale da imaju zakrpe na odjeći to je znak da neće pokazivati lažni ponos. Ako vide zakrpu u snu to je znak da im dolaze teška vremena u život. Osobe koje u snu imaju zakrpu na odjeći to je znak da će ih suradnici ogovarati i da će zbog njih imati problema na poslu.

Zaljev

Zaljev u snu simbolizira veliku sreću. Zaljev u snovima predstavlja razumijevanje. San im sugerira da neku osobu drže dalje od sebe i da joj ne dopuste da im se približi. Osobe koje su sanjale zaljev imati će nove prilike i mogućnosti za ugodne i mirne pothvate u poslu.

Zapisnik

Osobe koje su sanjale zapisnik trebaju imati mnogo strpljenja jer će biti opterećeni tuđim brigama i nevoljama. Te osobe su stprljive i uvijek su spremne pomoći, ali iz ovoga će se sami morati izvući.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (443 ocjena)