Sanjarica za slovo Ž

Sanjarica za slovo Ž

Žaba

Zvuk žabe u snu predstavlja dobre vijesti. Ubijanje žabe u snu simbolizira veliku štetu. Lovljenje žabe u snovima predstavlja kraj svih problema. Velike žabe u snovima su znak žalosti, a male žabe su znak sreće. Osobe koje su vidjele žabu u snu imati će mnogo novaca i sreće u životu. Ukoliko su vidjeli žabe u bari očekuje ih novčani dobitak.

Žalost

Osobe koje su u snu žalosne to je znak da im dolaze sretni dani. Ukoliko osobe vide u snu žalosnu osobu biti će jako povrijeđeni u životu. Žalosna odjeća u snu je znak da problemi dolaze u život osoba koje su to sanjale. Slušanje žalosne glazbe u snovima simbolizira velike probleme i brige.

Žeđ

Ukoliko su osobe u svojim snovima bile žedne imati će neostvarene nade i mnogo briga zbog neimaštine. Ako su u snovima utažili žeđ očekuje ih lijep i miran život i ostvariti će im se svi planovi.

Želudac

Osobe koje u svojima snovima vide bolestan želudac biti će nezasitni. Ako vide svoj želudac u snu to znači da su gladni. Ukoliko vide tuđi želudac imati će veliki gubitak u životu.

Željezo

Ako osobe u snu nose željezo, mogu očekivati veliku tugu u svom životu. Ukoliko vide vrelo željezo ljubav će im biti uzvraćena. Ako tale željezo to je znak da će im voljena osoba biti vjerna zauvijek. Osobe koje vide željezo u svojima snovima mogu očekivati iskrenost, poštenje i sreću u ljubavi.

Žena

Otmjena žena u snu predstavlja mnogo muka za neku uspjeh u životu. Gola žena znači da se osobe koje to sanjaju previše brinu o drugima. Mnogo žena u snu simbolizira svađu i veliku ljutnju u obitelji. Nepoznata žena u snovima predstavlja smrt. Ako osobe vide u svojim snovima mladu ženu, mogu očekivati gubitak svojeg ugleda i časti. Ukoliko u snovima vide staru ženu biti će veoma ljuti. Osobe koje u snu vide ženu mogu očekivati lošu budućnost.

Žilet

Osobe koje se u snu porežu na žilet, odgovarat će za neke svoje stare pogreške i grijehe. Ako su se osobe brijale s žiletom na poslu će biti nagrađeni i svi će prepoznati njihov trud. Ukoliko su u tučnjavi nekoga porezali sa žiletom mogli bi imati financijskih problema. Ako su se brijali sa starim žiletom upoznat će neku staromodnu osobu suprotnog spola.

Žito

Mlaćenje žita u snovima predstavlja skoro obogaćenje. Žito u snopovima simbolizira počast. Osobe koje u snu vide žito s kržljavim klasjem imati će materijalni gubitak. Ako vide žito u snu to je predznak blagostanja i sreće. Ukoliko vide zeleno žito očekuju ih veseli i sretni dani. Ako vide zrelo žito u snu očekuje ih teška i neugodna situacija.

Živoder

Osobe koje sanjaju da su živoder biti će veoma bogati. Ako vide živodera u snovima to je znak za gubitak i veliku štetu imovine. Ukoliko se rukuju sa živoderom u snovima počiniti će prekršaj. Ako razgovaraju s njim u snovima izgubiti će stečeno poštovanje i ugled okoline.

Žlica

Žlica u snovima predstavlja sigurnu i sretnu budućnost. Osobe koje su sanjale da čiste žlicu trebale bi razmisliti kako se ponašaju prema bliskim osobama. Ukoliko su u snu vidjeli srebrnu žlicu primiti će poziv na neku svečanost. Ako su vidjeli žlicu u snovima biti će zadovoljni i sretni u obitelji, društvu i poslu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (331 ocjena)