Sat rođenja i podznak

Sat rođenja i podznak

Podznak, uz horoskopski znak je drugi važan podatak koji nas određuje u astrološkom smislu. Tokom života, u nama je očituju i osobine našeg podznaka. On se nalazio na najiistočnijoj točki neba u trenutku rođenja. On je točka u horoskopu koja predstavlja početak prve astrološke kuće, a ima ih dvanaest. Simbolizira određene segmente u životu, kao što su novac, karijera, zdravlje, ljubav, brak koji simboliziraju našu osobnost.

Zašto je važno da upoznamo svoj podznak? Naš horoskopski znak definira nas u mnogočemu i možda smo zaista tipični predstavnik svoga horoskopskog znaka, ali možda to znamo samo mi, a da nas svi drugi vide u potpuno drugačijem svjetlu. Tada onda iz nas izvire horoskopski podznak jer u većini slučajeva snažnije određuje kako nas vidi okolina. Pa tako,dvije osobe koje su rođene na isti dan, ali u razmaku od samo par minuta imaju potpuno različiti podznak. Često ne možemo vjerovati koliko su različite te dvije osobe.

Nekada nam je za određivanje podznaka bilo potrebno odlično poznavanje astronomije i puno strpljenja te, precizne tablice ,danas je to puno jednostavnije. Danas nam je samo potreban pristup internetskim stranicama,na kojima nalazimo kalkulator za za izračunavanje podznaka. Trebaju nam samo točni podaci o vremenu rođenja. Dan, mjesec, godina, mjesto i ono najbitnije, sat rođenja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (378 ocjena)