Slaganje Sunčevih znakova

Slaganje Sunčevih znakova

Mnogi misle da je slaganje, s obzirom na Sunčev znak, najvažnije za uspješnost veze. Često se postavlja pitanje što ide s čim? No, činjenica je, da je slaganje prema Mjesečevu znaku daleko važnije za vezu, jer je Mjesec taj koji upravlja našim emotivnim životom. Ako se upustimo u proučavanje popularne astrologije, uočiti ćemo da se slaganja temelje na pripadajućem elementu, odnosno da se vatra slaže s vatrom, voda s vodom itd. Na određenom nivou ovo može biti točno, ali usporedni horoskop ide daleko dublje od površine, pokazujući kako uspješna veza ovisi o brojnim čimbenicima, pa je prema tome sasvim moguća i među osobama koje se ne slažu prema Sunčevu znaku.

Nedavno smo proslavili srebrni pir. Mi smo po horoskopu Ovan, a naš partner Rak i oboje smo tipični predstavnici svoga znaka. Na mnogo načina, mi smo glavni pokretači i vođa naše veze. Uvijek smo u pokretu, brzi i učinkoviti i u svemu se trudimo postići najbolje rezultate. Za razliku od nas, on je ljubitelj kućnog života, po prirodi miran i oprezan. Pažljiv i ljubazan u odnosu s drugima, a posao obavlja svojim ritmom. U našem braku je bilo trenutaka kada smo svoga Raka, nazivali sporim, bilo je trenutaka kada je on nas krivio za šefovanje i razbacivanje novcem. No, sve u svemu, ovo je pravi primjer skladnoga braka.

Ovan i Rak u kvadratu su jedan s drugim i ovo je uistinu stresan aspekt. Ovako različiti pogledi na život, ukazuju kako su se osobine naših Sunčevih znakova odrazile u odnosu na vanjski svijet. Ali dugotrajnost i bliskost našeg uspješnog braka jasno je određena ključnim čimbenikom, koji prepoznajemo našoj egzaltiranoj Veneri u Ribama, u konjukciji s njegovim Descendentom u Ribama u sedmoj kući, kući partnerstva. Ovako snažan kontakt u velikoj mjeri umanjuje razlike koje nastaju zbog neslaganja, prema Sunčevu znaku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (490 ocjena)