Stres i blagdani – Lav i Djevica

Stres i blagdani - Lav i Djevica

Kada se približavaju nadolazeći blagdani približava se i veliki stres sa kojim se svaki horoskopski znak nosi na svoj jedinstven način. Najveći stres predstavlja prije svega kupovina poklona, pripremanje raznih kolača i zahtjevnih jela, ali i pospremanje stana budući da cijela obitelj ili prijatelji dolaze na okup.

Lav

Muškarci Lavovi se neće uopće živcirati oko blagdana, kupovine ili pripreme hrane jer će to sve netko obaviti umjesto njih. Oni će se motati oko kuhinje kako bi sve nadzirali i željno će išćekivati da se društvo pojavi na vratima kako bi bili u centru pažnje. Žene Lavice će se truditi da njihovi specijaliteti budu hvaljeni jer im je vrlo važna prezentacija.

Djevica

Djevica nadolazeći stres oko blagdana najteže pada. U normalnim okolnostima mogu kao i inaće savršeno isplanirati svoj raspored, ali u ovakvim okolnostima nije moguće predvidjeti gužvu na blagajnama. Često se upravo i radi svog tog stresa i razbole na koji dan, a onda radi velike potrebe za sve bude savršeno cijelu noć pripremaju hranu. Posebno su ponosne na malene kolačiće koje decentno ukrase.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (591 ocjena)