Stres i Blagdani – Vaga i Škorpion

Stres i Blagdani - Vaga i Škorpion

Kada se približavaju nadolazeći blagdani približava se i veliki stres sa kojim se svaki horoskopski znak nosi na svoj jedinstven način. Najveći stres predstavlja prije svega kupovina poklona, pripremanje raznih kolača i zahtjevnih jela, ali i pospremanje stana budući da cijela obitelj ili prijatelji dolaze na okup.

Vaga

Društvenim Vagama stres pada jako teško jer se trude prije svega svima udovoljiti. Važan im je estetski dojam svega što rade. Kolači moraju biti ukusni, ali i jako slatki. Venera kao vladarica Vaga i Bikova vlada upravo šećerom, pa s njime često i pretjeraju. Kako Vage sve vole raditi u paru, svojim šarmom lako će nagovoriti nekoga da im pomogne.

Škorpion

Škorpioni kao i Djevice vole držati sve pod kontrolom, pa im stres jako teško pada. Često se svađaju u redu dok čekaju svoj red na blagajni jer im strpljenje nije jača strana. Uz odličnu hranu vole i piće, ali moraju pripazit da ne bi zajedno s ostalim vodenim znakovima u tome pretjerali. Iako vole društvo, neće držati glavnu riječ, već povremeno sve nasmijati svojim smislom za crni humor ili sarkazam.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (586 ocjena)