Stres i blagdani – Vodenjak i Ribe

Stres i blagdani - Vodenjak i Ribe

Kada se približavaju nadolazeći blagdani približava se i veliki stres sa kojim se svaki horoskopski znak nosi na svoj jedinstven način. Najveći stres predstavlja prije svega kupovina poklona, pripremanje raznih kolača i zahtjevnih jela, ali i pospremanje stana budući da cijela obitelj ili prijatelji dolaze na okup.

Vodenjak

Zračnim Vodenjacima su blagdani isključivo stvoreni kako bi se družili i razmijenili poklone koji su prije svega vrlo kreativni i originalni. Nisu tipovi koji će provesti četiri sata u kuhinji pripremajući razne specijalitete jer ne vole gubiti vrijeme. Kao gosti će biti vrlo zahvalni jer nisu opterećeni luksuzom niti u kojem smislu. Ukoliko se nađu u dugačkom redu i to im dosadi, jednostavno će ostaviti sve stvari i otići.

Ribe

Ribama stres oko blagdana ne predstavlja problem iz razloga što im se nigdje ne žuri. Tek kada se dobro naspavaju krenut će u kupovinu namirnica, a onda polagano krenuti u pripremu hrane. Za razliku od Djevica ili Vaga koje se trude da sve bude savršeno ukrašeno, one vole biti kreativne i da to izgleda malo drugačije. Nemojte se iznenaditi da njihovi mali kolačići imaju i u zimi oblik školjke.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (349 ocjena)