Talisman za novac

Talisman za novac

Naš životni put prate naši planovi, želje, ciljevi i mašte. Da bismo sve to ostvarili potrebno nam je i materijalno bogatstvo. Kako je došlo vrijeme da klasične metode štednje baš i ne daju rezultate, ljudi se okreću onim drevnim, manje poznatim. U ovoj teškoj financijskoj situaciji čovjek bi učinio sve kako bi koju kunu privukao u prazan novčanik.

Talisman je predmet koji ima čarobne moći, a koristi se kao zaštita, protiv uroka, kletvi, potrebno je da ga izradi osoba koja ima za to moć, jer ga mora napuniti magičnim moćima. Talisman se mora držati u svojoj auri, osoba za koju je izrađen ga mora uvijek imati u blizini, pa se preporuča da se nosi oko vrata. I najbitnije je da se talisman mora vezati samo za jednu osobu. Izrađuje se u posebnom magijskom ritualu, za određenu osobu na osnovu njenih podataka: ime, prezime, datum, mjesec, godina rođenja i ime majke. Djeluje vrlo brzo,od onog trenutka kada ga počnemo nositi. Isključivo djeluje na poboljšanje financijske situacije, pomaže u rješavanju dugova, donosi novac i bogatstvo.

Da bismo na ovaj način privukli bogatstvo, moram imati i pozitivan stav o ovome. Trebamo se pokušati osjećati imućnim, što bismo radili sa milijunima osvojenim na lotu? Svakodnevo trebamo razmišljati na ovakav način, jer vizualizacije će ubrzati ostvarenje.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (383 ocjena)