Talisman za zaštitu

Talisman za zaštitu

Vrlo moćno sredstvo zaštite, čuva osobu od svake vrste negativne energije, sihira, crne magije, čini, demona, uroka, neprijateljskih djelovanja. Izrađuje se po tradiciji staroj 300 godina, na osnovu magijskih formula i riječi moći, koje su se pokazale djelotvornim i do danas. Kod ovih talismana, najprije treba analizirati o kojoj magiji se radi. Jako je bitno u kakvom mjestu osoba živi, većem ili manjem, kući ili stanu, jer ovaj talisman ima više dijelova. Osobni, koji nosimo sa sobom, dio koji se stavlja u kuću i dio koji se postavlja u šumu. Na taj način se dobiva trokut, koji i je uvjet stvarnog djelovanja.

Neki će reći da ne vjeruju u djelovanje talismana, amajlija. Osvrnimo se malo oko sebe, pomno promotrimo svoj dom, svoje radno mjesto i sigurno ćemo naići na stvar kojoj dajemo više važnosti, slona s dignutom surlom, djetelinu s četiri lista. Tako je, talisman je bilo koji predmet kojemu smo dali posebno značenje i koji nam zbog vjere u njegovu svetost i moć pomaže ostvariti pozitivne rezultate.

Talismani su vrata nevidljivog svijeta, djeluje neprekidano i čuva svoje štićenike. Prilikom izrade talismana jako je bitno odrediti točan cilj, od čega treba štititi i koje dobro donijeti. Da bi ispravno funkcionirao mora biti namijenjen samo za jednu funkciju.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (596 ocjena)