Viđenje zdravlja putem aure

Viđenje zdravlja putem aure

Energija fizičkog tijela u auri zdrave osobe, nalikuje blještavim zrakama. Izgled tog zračenja puno govori o zdravlju. Što su zračenja snažnija, uravoteženija i simetričnija, osoba će biti zdravija i snažnija. Nedostatak simetrije u tim zrakama pokazuje slabost , neravnotežu ili bolest negdje unutar fizičkog tijela. Područja asimetričnih zraka mogu nagovjestiti koji je dio tijela problematičan.

Često otkrivamo da se neravnoteže fizičkih zračenja pojavljuju u auri prije stvarne bolesti, odnosno iskazivanjem na tjelesnoj razini. Ako pazimo na auričko polje i promjene u njemu, možemo poduzeti primjerene preventivne mjere. Problem možemo ispraviti prije materijalizacije fizičke bolesti ili problema. Kod zdrave osobe su te zrake energije uravnotežene i snažne. Šire se trideset do šezdeset centimetara oko fizičkog tijela. Tu počinju blijedjeti i preklapati se s ostatkom auričkog polja. Ako su uravnotežene i simetrične, ali duge samo deset do dvadeset centimetara, fizička energija je prilično iscrpljena. Ako ne poduzmemo mjere za ponovno dizanje energetske razine, mogu se javiti fizički problemi.

Poremećaji tih svjetlećih zraka mogu pokazivati zdravstvene probleme. Obično su povezani s odgovarajućim dijelom tijela. Može se raditi o asimetričnim zračenjima, nedostatku boje u zrakama, te upaljenosti. Upaljenost je područje gdje zrake izgledaju crvenije ili samo tamnije i gušće od ostatka energije, što obično pokazuje upalu. Bolovi, tegobe, istegnuti mišići, često će se u auri pokazati kao upaljene zrake.

Tumačenje aure je odgovoran posao, osobito u odnosu na fizička stanja. Isključivo liječnik, ne duhovni iscjelitelj, je autoriziran dijagnosticirati, prepisivati i savjetovati tretman. Mi možemo dati savjet, možemo govoriti o metodama koje smo čuli, koje bi osoba možda željela iskušati, ali ne možemo dijagnosticirati i prepisivati.

 
 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (322 ocjena)