Značenje tarot karte As diskova

Značenje tarot karte As diskovaOva karta simbolizira početke, raskrižja, rast, napredak i uspjeh. Ukoliko Vam se otvori ova karta možete biti sigurni da je težak period iza Vas i da slijedi razdoblje napredka i postizanja ciljeva. Promjene koje će Vam se dešavati biti pozitivne. Nastupa sasvim nova faza u životu. Izvrsno je vrijeme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vrijeme razmišljate. Odlično je vrijeme da promijenite posao ili čak pokrenete vlastiti. As diskova znak je poboljšanja financijske situacije. Polako ulazite u razdoblje unutarnjeg mira i osjećaja povezanosti sa prirodom. Slobodno se nadajte početku ljubavne veze – nećete dugo čekati.

Posao

Kada se pojavi As diskova znači da ćete na poslu lučiti ogroman uspjeh kakav niste niti očekivali. Nemojte biti skromni; ako Vam ne odgovaraju uvjeti na poslu promijenite ga. Ova Vas karta hrabri u namjeri da ili mijenjate postojeći ili da samostalno pokrenete vlastiti posao.

Ljubav

Ukoliko niste u vezi vrlo brzo ćete se zaljubiti i započeti ozbiljnu vezu. Ako ste pak u vezi, oslobodite se i potpuno opustite jer ćete sa partnerom ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada. Osjećati ćete se kao da se dogodio neki novi spoj među vama.

Financije

As štapova Vam nagovještava dobitak i vrlo povoljnu financijsku situaciju. Ipak, pripazite koliko trošite, sačuvajte nešto novca sa strane za crne dane. Svakako podmirite sve dugove koji su Vam se nagomilali.

Zdravlje

Vaša će se kondicija i zdravlje popeti na viši i bolji nivo nego do sada. Sada dolazi pravo vrijeme da uvedete nove režime tjelovježbe ili zdravije prehrane; nekoliko minuta vježbe svaki dan ili pak više voća za doručak, povrće za večeru. Što god da sada učinite za svoje zdravlje imati će dugoročno pozitivne ishode.

Duhovnost

Obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tijela. As diskova označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte ju držati samo za sebe. Podijelite sa drugima svoja razmišljanja, nedoumice i stavove. Upamtite da pitanje duhovnosti nije duboko intimna stvar koju morate držati samo za sebe.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenut As diskova simbolizira loše odabrane investicije, kašnjenje prihoda, financijski gubitak i neodgovornost.. Osjećati ćete se isfrustrirano, obeshrabreno i nemoćno prilikom samog pokušaja dolaska do ciljeva. Trebali bi propitati prirodu vlastitih namjera i obrazaca ponašanja. U ljubavnom odnosu moguća je nevjera, borba i nedostatak bliskosti. Karta Vam poručuje da obuzdate vlastitu tvrdoglavost i pesimizam koji se duboko ukorijenio u Vaš karakter.

 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (350 ocjena)