Značenje tarot karte Dvojka diskova

Značenje tarot karte Dvojka diskovaDvojka diskova simbolizira prilagođavanje, balansiranje i umor. Kada se ova karta pojavi gotovo uvijek Vam govori da ste iscrpljeni i upozorava Vas da teret koji ste si natovarili na leđa morate drugačije rasporediti. Dvojka diskova je i karta uspješnosti. U ovoj ste fazi fokusirani na dvije stvari, na dva životna aspekta koja Vam oduzimaju puno energije. Potrudite se da Vam još nešto ne zasmeta tj. da se ne pojavi i treća stvar sa kojom ćete se morati boriti.

Posao

Situacija na poslu je prilično zahuktana i turbulentna. Istina je da se dešavaju veliki projekti i da posla imate više no obično, ali fokusirajte se samo na bitno, nemojte biti površni. Podijelite odgovornost sa kolegama, nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Ako tražite posao pošaljite samo nekoliko molbi kojima ćete se posvetiti kvalitetno. Temeljitost Vam sada nije jača strana.

Ljubav

Dvojka diskova obično označava period u vezi kada nemate vremena za voljenu osobu. Savjet je da ga svakako nađete i stvorite. Posvećenost odnosu i uživanje u intimnim trenucima napuniti će Vam baterije. Ako niste u vezi onda Vam je savijet da tako i ostane. Trenutno nemate kapaciteta niti vremena za početak nečeg novog. Ne brinite, ovo će razdoblje kratko trajati.

Financije

Kada se u kontekstu financija pojavi Dvojka diskova znak je da ste financijski “slabi”. Nemojte dopustiti da Vas osjećaj nemoći i frustracija preplave. Ono što u ovom trenu možete učiniti jest to da ne gomilate dugove. Nemojte trošiti energiju na ono na što ne možete utjecati.

Zdravlje

Stres i brige ozbiljno su naškodili Vašem zdravlju. Nemojte zanemariti ovo upozorenje jer mnogo toga u ovom trenu možete ispraviti. Nadoknadite propušteni san, počnite koristiti vitamine i vježbajte. Otiđite u prirodu, barem na nekoliko sati.

Duhovnost

Morate naučiti stati kada Vam je dosta. Premoreni ste i jedina stvar koju sada morate napraviti je odmoriti i nadoknaditi vlastitom tijelu izgubljenu energiju i snagu. Sve što uložite u tjelesno zdravlje pozitivno će se odraziti na Vaš duhovni rast.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Dvojka simbolizira olakšanje, smanjenje stresa i odmor. Karta Vam poručuje da je razdoblje pojačanog napora i briga iza Vas i da možete odahnuti i uživati. Još su prisutne financijske poteškoće, ali kraj im se bliži. Posvetite se obitelji i samome sebi. Vrijeme je da unesete ravnotežu u sve aspekte svog života jer niste više u stanju žonglirati i biti rastrgani na sve strane.

 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (361 ocjena)