Značenje tarot karte Osmica štapova

Značenje tarot karte Osmica štapovaOsmica štapova simbolizira promjenu, početak akcije i pokretačku energiju. Određene stvari i situacije iz Vašeg života koje su sada u stagniranju, na koje niste mogli utjecati jer niste znali kojim smjerom krenuti sada će konačno postati aktivne. Mnogo toga će Vam biti jasnije pa se pripremite na djelovanje. Nemojte više biti frustrirani zbog čekanja jer je potrebno da se još samo malo strpite i sve će krenuti u onom smjeru koji ste priželjkivali. Nemojte brzati niti požurivati, sada samo strpljivo čekajte.

Posao

Trenutno čekate da se donesu odluke na koje ne možete više utjecati. Vi ste napravili sve što ste trebali, nemojte požurivati ljude u donošenju tih odluka. Pustite da se stvari razvijaju polako i ishod će po Vas biti povoljan. Budite strpljivi.

Ljubav

Osjećate da ste baš sada spremni na vezivanje i ozbiljnost u vezi što ne znači da bi se tako trebao osjećati i Vaš partner. Nemojte ga gušiti niti požurivati, dajte mu vremena da osjeti ono što bi trebao. Zaokupite se neko vrijeme nečim drugim, posvetite se hobiju. Čim pružite partneru malo prostora i vremena ugodno će Vas iznenaditi pažnjom i ljubavi.

Financije

I ovdje Vas Osmica štapova poziva na strpljenje. Financijska situacija nije Vam baš blistava; uskladite svoje navike sa financijskom situacijom. Nemojte ulaziti u rizične investicije. Štednja je nužna.

Zdravlje

Educirajte se o svojim zdravstvenim poteškoćama i zauzmite pozitivan stav. Pripazite da liječnicima iznesete sve poteškoće i simptome koje osjećate kako ne bi došlo do krive dijagnoze, samim time i do produžetka bolesti i daljnjim komplikacijama u Vašem organizmu.

Duhovnost

Za većinu ljudi strpljenje je poprilično teško za postići. Ovo je vrijeme za lekciju strpljenja i unutarnjeg mira. Pokušajte meditirati jer Vam u ovom razdoblju to predstavlja veliku pomoć. Ako ne možete 20 minuta provesti meditirajući, neka Vas to ne uznemirava – provedite nekoliko minuta.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Osmica štapova simbolizira potraćenu energiju, strah, tjeskobu, odgađanja i propale planove. Ovo nije vrijeme za poduzimanje akcija prije nego što dobro razmislite o posljedicama i utvrdite točno što želite postići. Impulzivno ponašanje moglo bi imati vrlo negativne posljedice (pogotovo u kontekstu ljubavnog odnosa). Osmica Vas ozbiljno upozorava da stanete i razmislite o sljedećem koraku kako ne bi bili suočeni sa vrlo nepovoljnim i neželjenim posljedicama.

 
 
 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (484 ocjena)