Značenje tarot karte Šestica diskova

Značenje tarot karte Šestica diskovaŠestica diskova predstavlja vrlo pozitivnu i optimističnu kartu. Simbolizira pobjedu, postignuće, nagradu, financijski rast, novi posao i darežljivost. Vrijeme stalnih neprivlačnih izazova i borbi je iza Vas, opustite se i uživajte u postignućima. Sve što će se sada mijenjati, mijenjati će se u pozitivnom smjeru. Usmjerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom. Dozvolite si da osjetite ponos i radost. Kada god se pojavi Šestica diskova budite sigurni da ulazite u razdoblje života koje je nabijeno pozitivom i raznolikošću.

Posao

Ako tražite posao onda je ova karta iznimno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mjesto o kakvom se niste usudili niti sanjati. Ako ste pak u poziciji da želite ostati na sadašnjem radnom mjestu onda slobodno očekujte promjene na bolje. Sada je pravo vrijeme da zatražite povišicu.

Ljubav

Šestica diskova označava vrlo plodno i skladno razdoblje na ljubavnom planu. Nemojte oklijevati potpuno se opustiti i predati. Ako ste u vezi osjećati ćete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti ćete stare iskre. Ako pak niste u vezi ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali; potrudite se da svi oko Vas znaju da tražite “onu/onog pravu/og.

Financije

Dolazi do povećanja Vaših prihoda i kraja financijskim problemima. Za ovakav obrat biti ćete sami odgovorni; to neće biti pitanje sreće ili slučajnosti. Obratite pozornost na to što ćete činiti sa viškom novca.

Zdravlje

Šestica diskova siguran je pokazatelj da se Vaše cjelokupno fizičko zdravlje kreće uzlaznom putanjom. Nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali.

Duhovnost

Na dobrom ste putu da počnete osjećati i živjeti dubok osjećaj životne radosti i veselja. Podijelite tu radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar. Ovo je razdoblje ključno za životnu lekciju o ophođenju sa drugima. Doći ćete do spoznaja i istrenirati ćete komunikacijske sposobnosti.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Šestica diskova simbolizira neobuzdano ponašanje, prekomjerno trošenje novca, sumnje i potrebu za oprezom. Očekujte brojne konflikte i na poslovnom i na privatnom planu. U vezi budite na oprezu jer Šestica okrenuta naopako upozorava na izdaju ili nevjeru od strane voljene osobe. Ozbiljno obratite pažnju na vlastito ponašanje jer ćete za njega morati snositi posljedice.

 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (553 ocjena)