Značenje tarot karte Šestica štapova

Značenje tarot karte Šestica štapovaŠestica štapova je vrlo pozitivna i optimistična karta. Simbolizira pobjedu, postignuće, nagradu i dolazak dobrih vijesti. Vrijeme stalnih izazova i borbi je iza Vas, opustite se i uživajte u plodovima svog rada. Sve što će se sada mijenjati, mijenjati će se u pozitivnom smjeru. Usmjerite pogled prema rezultatima dosadašnjih napora i budite ponosni i zadovoljni samim sobom.

Posao

Ako tražite posao onda je ova karta iznimno pozitivnog značenja. Ukazuje na to da ćete naći posao, radno mjesto o kakvom se niste usudili niti sanjati. Ako ste pak u poziciji da želite ostati na sadašnjem radnom mjestu onda slobodno očekujte promjene na bolje, Vaš je dosadašnji trud primjećen i biti će nagrađen. Konačno se možete opustiti i prestati se dokazivati.

Ljubav

Šestica štapova označava vrlo plodno i skladno razdoblje na ljubavnom planu. Nemojte oklijevati potpuno se opustiti i predati. Ako ste u vezi osjećati ćete veliku bliskost sa partnerom, obnoviti ćete stare iskre. Ako pak niste u vezi ovo je vrijeme kada bi mogli upoznati osobu o kakvoj ste maštali.

Financije

Dolazi do povećanja Vaših prihoda i kraja financijskim problemima. Obratite pozornost na to što ćete činiti sa viškom novca, sačuvajte dio za kišne dane.

Zdravlje

Nemate razloga za brigu, stvari nisu tako loše kako mislite. Uskoro ćete dobiti i dokaze od strane liječnika da nije ono čega ste se pribojavali.

Duhovnost

Na dobrom ste putu da počnete osjećati i živjeti dubok osjećaj životne radosti i veselja. Podijelite tu radost sa ostalima, okolina će vrlo rado prihvatiti taj Vaš dar.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta Šestica simbolizira odgađanja, gubitak energije, nesporazume i manjak samopouzdanja. Upozorava na razdoblje u kojem Vas manjak samopouzdanja čini isfrustriranim i onemugućava Vam postizanje vlastitih ciljeva – u tom smislu sami sebe kočite. Očekujte brojne konflikte i na poslovnom i na privatnom planu. U vezi budite na oprezu jer Šestica štapova okrenuta naopako upozorava na izdaju ili nevjeru od strane voljene osobe.

 
 
 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (320 ocjena)