Značenje tarot karte Trojka mačeva

Značenje tarot karte Trojka mačevaTrojka mačeva simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost, rastanak i tugu. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj. Karta Vam savjetuje da slušate svoje instinkte. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” sa kojima ćete se konačno suočiti. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju.

Posao

Bit ćete veoma zbunjeni i imat ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Imajte na umu da posao i karijera ne oblikuju cijelu vašu ličnost – Vi ste mnogo više od te jedne uloge u životu.

Ljubav

Obratite pažnju na emotivne reakcije koje mogu ozbiljno povrijediti Vašeg partnera. Nemojte brzati sa zaključcima i optužbama. Ako ste u vezi u kojoj se osjećate sputano i oklijevate prekinuti odnos, ova karta je znak da ga trebate prekinuti i da je kraj blizu.

Financije

Odluke koje se tiču ulaganja morat će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Financijski ćete stajati prilično loše – posudite novac od prijatelja ili rodbine.

Zdravlje

Odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema
svakako potražite drugo mišljenje. Vaše psihičko stanje koje je prilično loše ima utjecaj na tijelo, psiha je odabrala organ koji napada – rješenje je u opuštanju i relaksaciji.

Duhovnost

Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama, ali neka to prepuštanje ima razuman rok trajanja.

Karta okrenuta naopako

Karta Trojke mačeva okrenuta naopako simbolizira prevladavanje razdoblja tuge i sjete, otvaranje novih perspektiva, unutarnju snagu i emotivnu stabilnost. Može značiti svjetlo koje Vas doziva da se vratite na svijetli put. Vjerojatno je da ste zaglibili u lošoj vezi ili ste imali emotivne nesporazume sa samim sobom, a sada ste otpustili okove loših emocija.Kako bilo, slijedi Vam razdoblje u kojem je vrlo važno da poslušate što Vam unutarnji glas govori jer je krajnje vrijeme da se osnažite za poduzimanje promjene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (520 ocjena)