Facade tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot, predvidite svoju budućnost i kreirajte vodič za sadašnjost

Da li ste ikada razmišljali o tome da je vaša sudbina unaprijed zapisana u zvijezdama? Ako jeste, onda niste jedini. I dok neki vjeruju kako nam tarot može pomoći u predviđanju budućnosti, drugi vjeruju kako nam on samo može dati određene smjernice za kroz život. Bez obzira na tuđa mišljenja, sasvim je jasno da su tarot karte svakako najpopularniji oblik proricanja budućnosti. Facade tarot majstori mogu uspješno predvidjeti vašu budućnost i to samo uz pomoć prelaska po setu karata dok koriste svoju intuiciju i vašu energiju. Da li otvaranje tarot karata utječe na našu budućnost?

Odgovor je da ukoliko date smjernice uzmete u svoje ruke i primijenite u praksi. Budućnost se ostvaruje u sadašnjosti, no mnogi to zaboravljaju. Iako je naša sudbina zapisana u zvijezdama, tarot nam pruži najbolji uvid u iskorištavanje naših ambicija kako bi nam budućnost bila još bolja. Facade tarot majstori vam nude praktične opcije, i odgovore koji vam mogu pomoći za bolje sutra. Uz dobre tarot majstore, imate najbolju priliku da uz malo promišljanja napravite velike i drugačije korake u životu. Tarot mnogima služi kao dodatna doza hrabrosti, ali i kao uvid da su stvari možda drugačije nego se čine.

Facade tarot, horoskop kao vodilja kroz život

Svatko od nas ima horoskopski znak koji mu se dodijelio prilikom rođenja. Vašu sudbinu može predvidjeti astrolog koji uz pomoć čitanja raznih simbola i elemenata dolazi do određenih informacija. Elementi koji se uzimaju u obzir pri proricanju vaše sudbine su Sunce i Mjesec, zvijezde, položaj planeta i nebeskih tijela u trenutku kada ste se rodili. Facade tarot nudi opciju čitanja godišnjeg, dnevnog, tjednog, mjesečnog, ljubavnog, i kineskog horoskopa. Tumačenje horoskopskih znakova možemo svesti na sljedeće:

Znakove zodijaka – Ovan, Bik, Blizanci. Rak, Lav, Djevica, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak i Ribe. Na planete – Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton. Ovdje ubrajamo i Mjesec i Sunce. Aspekti će ovisiti o kutnoj udaljenosti između određenih planeta. Astrološke kuće – Dijele se u 3 skupine i svaka se sastoji od 4 kuće koje predstavljaju razna područja i aspekte u životu. Dnevni, tjedni, mjesečni i godišnji horoskop se radi prema navedenim periodima. Ovakav horoskop je baziran na određenom danu, tjednu, mjesecu ili godinu i odnosi se striktno na pojedinu osobu. Facade tarot astrolozi nude uvid u vaše emocionalno stanje, raspoloženje, nude vam savjete vezane za posao, zdravlje, karijeru, ljubav.

Facade tarot, vrijednosti Runskih simbola i numerologija

Proricanje uz pomoć runa je svakako dugogodišnja tradicija koju mnogi majstori njeguju i čuvaju. Riječ je o iznimno brzom načinu proricanja i veoma je lagano, odgovori su veoma jednostavni. Začudili biste se koliko rune mogu biti moćne i kakvu snagu posjeduju. Talismani s runama su iznimno traženi jer pružaju jaki energetski štit, a najčešće se nose oko vrata ili ruke. S pravim talismanom od runa nikada vas neće snaći određena nesreća. U slučaju da osjetite kako vaš talisman ne djeluje, riječ je o nakupljanju negativne energije od koje vas je zaštitio. Facade tarot opisuje kako rune mogu imati i moć oživljavanja.

Rune se čitaju pažljivo, točnije potrebna je osoba koja zna kako one funkcioniraju, i bitna je lokacija čitanja. Čitanje runa se sastoji od 24 runa, a svaka ima svoje zasebno značenje koje vam može pomoći u boljem razumijevanju vašeg života. Numerologija je isto tako jedan od načina s kojim možemo predvidjeti svoju budućnost. Facade tarot nas uči kako u numerologiji svaki broj ima određenu simboliku, a kada tu simboliku spojimo s imenom i određenim brojevima osobe, dobijemo potpuno značenje. Numerologija nam pruža jasan uvid u mnoštvo informacija, a osobito o međuljudskim odnosima i određenim događajima u našim životima.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (395 ocjena)