Koji je horoskopski znak najseksipilniji?

Koji je horoskopski znak najseksipilniji?

Koji je, po vašem iskustvu najseksilniji znak u horoskopu? Jedan je naš portal na to pitanje dobio čak 70 tisuća odgovora, što tu anketu čini najrelevantnijom anketom napravljenom na tu temu. Pokušati ćemo vam predočiti kako su ljudi glasali, odnosno što im koji znak predstavlja u krevetu te koji je to najseksi znak kada se Hrvte pita…

Škorpion – mračni kralj seksa

Na prvome mjestu – nema iznenađenja. Čini se da su istinite sve one glasine o Škorpionima koji su taako sexy! I zaista, upravo su muški i ženski Škorpioni ti koji će najprije svojim čarobnim pogledom istopiti otpor suprotne strane, a onda kada vas jednom osvoje i uvuku u svoju mrežu priuštiti vam strast koja nećete osjetiti uz nikoga drugog! 

Onima koji su osjetili ubod škorpionskog žalca to sjećanje nikad neće izblijediti, a svim drugima možemo samo poručiti – pa što još čekate? Potražite svojeg Škorpiona i provjerite o čemu svi pričaju! 

Vatreni Lavovi i neumorni Bikovi

Na drugome mjestu, doduše sada sa već pet tisuća glasova zaostatka, još su jedni legendarni ljubavnici – vatreni Lavovi. Lavovima inače upravlja samo Sunce, a tako se nekako ponašaju i oni očekujući da im se svi dive i da se sve vrti oko njih. To samouvjerenost može ponekad biti iritantna ali na kraju će vas ipak osvojiti njihova snaga i drskost… A kada vas osvoje, Lavovi će vam pokazati zbog čega su na glasu kao fantastični ljubavnici! 

Bik – topla preporuka

Na treće mjesto smjestio se (iznenađujuće?) jedan zemljani znak –Bik. Kažemo iznenađujuće jer su druga dva zemljana znaka, Djevica i Jarac, inače uvjerljivo zadnji pa bi to kao upućivalo na zaključak da su zemljani znakovi dosadni i neseksi. Pa, o tome ćete presuditi vi, no za neumorne i nezaustavljive Bikove očito vrijedi potpuno suprotno. Za Bikove doduše rijetko kada govore kako su šaljivi i razigrani, no s druge je strane silovitost kojom se bacaju na svoje ljubavnike ili ljubavnice legendardna. Topla preporuka! 

I svi koji su ostali…

Dalje slijede preostala dva vatrena znaka (energični Ovan i razigrani Strijelac), između kojih se ugurala šarmantna i emotivna Riba. Nakon toga slijede tri zračna znaka (Vaga, Blizanac i Vodenjak) dok su se na samo dno plasirali Rak te već spomenuti Djevica i Jarac! 

         
Ocjena: 4.7 / 5 (281 ocjena)