Amelie Bessong

Unesite kod 08

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

O savjetniku:

Kroz posjedovanje dara vidovitosti od moje šeste godine mogu utjecati na mnoge živote u vašoj budućnosti. Danas nakon 24 godine rada ne samo kroz dar vidovitosti već i  kroz stvaranje moćne ŽIVE zaštite pronalazim i rješavam svaki vaš obiteljski, poslovni ili ljubavni problem, kao i rješavanje raznih drugih nečistoća u vašim životima, jer sam poznavalac i ekspert za uništenje najgorih magija na svijetu i drugih nečistih sila koje vas dovode do raznih životnih problema. Svojim darom, znanjem, duhom i vjerom pomažem onima koja je moja pomoć neophodna, tamo gdje ne možete sami, a ako ne počnete rješavati bilo šta od gore navedenog, na kraju i ostajete sami. Problemi su samo nered u pojedinim "ulicama" našeg života, ali ako si dopustimo pogledati širu sliku, vidjet ćemo koliko prelijepih, mirnih i dobrih ulica u njemu postoji.
Zato, zamjećujte probleme i tražite za njih rješenja, ali sa stalnom sviješću veličine i širine svog svijeta, u kojem se u svakom trenutku nalazi puno ljepote koja vam je na raspolaganju i koju zaslužujete vi i vaša obitelj.
Svojim darom i ŽIVIM ZAŠTITAMA u stanju sam privući ljubav u vaš život i riješiti svaki problem koji je vezan za ljubav. Spašavanje brakova, spajanje srodnih duša. U kontaktu sa mnom saznati će te za vaše probleme iz prošlosti koji su glavni uzroci što vam se dešava u sadašnjosti. Darom vidovitosti i živim zaštitama dobiti će te rješenje ka sigurnoj ,svijetloj i bezbrižnoj sudbini.
Kontaktirajte me za vaše voljene, za ljubav, posao, karijeru i sve događaje i stvari koje vas muče, jer moja predviđanja su stopostotna! Mnogo puta ste upoznali gospođicu Istinu, a ona je pomalo neumoljiva, prilično neprobojna, a istovremeno prozirna kada ne bi trebala biti. Ponekad njen zvuk osjećate kao provokaciju. Ponekad kao šamar na gorućem obrazu.
Ta spoznaja podrazumijeva da  preuzmete odgovornosti nad svim životnim poljima gdje ste nekad svjesno, a nekad sasvim nesvjesno pronalazili krivca i razne alibije kojima ste argumentirali vlastite neuspjehe. Da, paradoksalno, činili ste i činite  to vrlo dobro, čak vrlo uspješno u argumentiranju vlastitih neuspjeha. Okružujete se alibijem za vlastitu pasivnost. Takvo okruženje ne samo da vam osigurava stagnaciju na vama bitnim, životnim poljima, nego vas je i unazadilo po brojnim drugim pitanjima. Prošla sam preko 60 zemalja i na tim putevima upoznala mnoge moćne čarobnjake, rituale i zaštite sa kojima radim i koje su nepobjedive moći kao i moje energije sa kojim upravljam da vam pomognem.

Tehnike: LICENCIRANA VIDOVINJAKINJA, LICENCIRANA PARAPSIHOLOGINJA, ENERGETSKO ISCJELJIVANJE, AFRIČKA MAGIJA, ZAŠTITE SVIH VRSTA, UKLANJANJE UROKA I CRNE MAGIJE, VIDOVNJAČKE KARTE MISS BESSONG