Goran

Unesite kod 27

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Dugi niz godina moj je život posvećen alternativi i pomaganju ljudima.
Stručnjak sam za tarot, reiki majstor učitelj, te se bavim pomaganjem ljudima u polju ljubavi, financija, obiteljskih problema, sudskih sporova, a posebice teških stanja i rastrojstava. Ljubav je fokus mojeg rada, te najviše iskustva i energije polažem upravo na to područje, jer bez ljubavi nitko od nas ne može ostvariti puninu ovog života, a kamoli svih naših prijašnjih i budućih života. Svojom ću Vam energijom iz dubine srca pomoći da saznate i prebrodite sve Vaše ljubavne probleme i nedoumice, pomoći da saznate je li Vaš trenutni partner baš prava osoba za Vas, možete li vratiti izgubljenog partnera te kako iz naizgled bezizlazne situacije u odnosu pronaći pravi put.
U današnjem svijetu punom sukoba i nemira, mnogi su zapali u stanje depresije i očaja, stanja u kojem ne vide izlaz iz svoje situacije. Slanjem pozitivne životne energije na daljinu pomoći ću Vam da ponovno dišete punim plućima i pronađete ljubav koja je svuda oko nas, samo je treba znati prepoznati i uhvatiti. Ponekad je to dug i mukotrpan rad, no moje je strpljenje beskonačno i uvjeravam Vas da nijedan naš zajednički trud neće uroditi bez rezultata.
Bavim se vrlo moćnim, drevnim magijskim ritualima na polju ljubavi i financija, a posebna specijalnost su mi tajni magijski simboli za vraćanje izgubljenih partnera.
Moja je sposobnost čitanja ljudskih duša dar koji stoji Vama na raspolaganju.

Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ENERGIJA NA DALJINU, MAGIJSKI RITUALI