Maja

Unesite kod 04

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Netko je jednom rekao: "Ne postoji loša sreća već samo loš izbor!". Ponekad sami napravimo loše poteze ili donesemo loše odluke u životu jer se nemamo s kime posavjetovati. Život je suviše kratak kako bismo si dopustili pogreške. Sada je vrijeme da učinite nešto za sebe! Sada je vrijeme za promjene! Zato ne čekajte i ne lutajte tražeći odgovor. Bilo da se radi o ljubavi, financijama, braku nazovite i u potpunoj diskreciji mi se možete obratiti s potpunim povjerenjem. Nastojat ću Vam pomoći mojim tehnikama rada i pomoći riješiti Vaše probleme te dati smjernice koje će Vam pomoći kroz Vaš budući život. Kombinirajući različite ezoterijske tehnike dobit ćete iskren odgovor na svako Vaše postavljeno pitanje.
Moje dugogodišnje iskustvo kroz Sudbinski i Anđeoski tarot pomogao je mnogima da uspješno stignu do svog cilja, da pronađu svoju srodnu dušu, riješe bračne probleme, financijske probleme, a prije svega da pronađu sebe. Energija koju posjedujem pomogla je mnogima da osjete mir, duševno zadovoljstvo te smanjenje energetskih problema
Svi vi koji imate probleme i ne znate kako ih riješiti rado ću Vas saslušati te vam kroz Tarot i razgovor pronaći najbolje rješenje.
Svaki se problem može riješiti, ali samo ako potražite pomoć.
Zato ne čekajte nego me nazovite s povjerenjem te dopustite da vam svojim savjetima i odgovorima pomognem u rješavanju Vaših problema.

Tehnike: TAROT, DETEKCIJA I SKIDANJE UROKA, VIDOVITOST, VISAK, SUDBINSKE KARTE, NUMEROLOGIJA, ENERGIJA NA DALJINU, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE, ANĐEOSKE KARTE