Nataša

Unesite kod 39

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Drage moje suputnice i dragi moji suputnici,
od najmanjih nogu me zanimala sudbina, budućnost, astrologija, ezoterija, okultno te ona čuvena moć intuicije, tako da sam vrlo rano krenula na put istraživanja vlastitih snaga i mogućnosti. Isprva sam poklapanje mojih intuitivnih predviđanja tumačila kao slučajnosti, no vrlo skoro sam otkrila da slučajnosti ne postoje i da trebamo vjerovati svojoj intuiciji, svom nesvjesnom koje raspolaže svim znanjem Svijeta te samo je na nama koliko ćemo vlastito znanje i moći iskoristiti. Ljudi najčešće odustaju od svoje moći zbog toga što misle da ih nemaju, no ako mi poklonite svoje povjerenje, mogu Vam uz korištenje sudbinskih karata, praktične intuicije i psiholoških razgovora pomoći da pronađete i probudite vlastite snage kako bi osnaženi krenuli prema budućnosti.
U nastavku ću Vam ukratko predstaviti čime se bavim i na koje načine mogu pridonijeti Vašoj zdravijoj i sretnijoj budućnosti.
Moja prva i velika ljubav su sudbinske karte ili ciganice. Naizgled vrlo jednostavne karte s jednostavnom simbolikom koje se koriste za proricanje sudbine. Iskreno, ne sjećam se na koji način sam došla do svog prvog paketa karata, no zasigurno je prošlo već više od tri desetljeća od toga. Radi jednostavnosti istih, oduvijek imam dojam kao da one govore same za sebe, no ta jednostavnost nas ne smije zavarati. Znanje koje je uklopljeno u njih je potpuno, no ključna je stvarna intuicija bez koje mogu tumačenja biti prizemna, polovična i često nekorisna, pa i štetna. Stoga, sa sudbinskim kartama radim s poštovanjem i najvećom ozbiljnošću. One govore mnogo, mnogo više no što se na prvi pogled čini. Treba ih slušati, poštovati i učiti od njih.
Intuicija, šesto čulo, unutarnji glas, nesvjesni um,.. sve su to različiti pojmovi, no njihovo značenje je zapravo vrlo blisko, štoviše jednako a toliko teško racionalno definirati i pojasniti. Za mene to predstavlja instinktivno shvaćanje, mogućnost saznanja valjanog rješenja za probleme i odluke. Važno je dopustiti svom svjesnom umu da se opusti, odmori i pozvati svoj nesvjesni um da nam pokaže pravi put, ono što je najbolje za nas, a 90% kritičnih odluka donosimo upravo temeljem nje. Intuicija je uz moju prvu ljubav moj najveći saveznik, a i vrlo bitan sastojak tijekom psiholoških razgovora.
Bit će mi izuzetno drago ako mi se obratite i ukažete povjerenje barem na kratko dijeleći sa mnom svoje životno putovanje i dopustite mi da Vam pomognem riješiti Vaše nedoumice i pronaći pozitivan smjer Vašeg putovanja kroz život.
Stojim Vam na raspolaganju na kodu 39 i unaprijed zahvaljujem na povjerenju.
S ljubavlju i pozitivom,
Nataša kod 39

Tehnike: SUDBINSKE KARTE, PRAKTIČNA INTUICIJA, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, RITUAL ZA LJUBAV, VISAK