Vesna

Unesite kod 05

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/500-000
tel:0,46€ - mob:0,63€ min

O savjetniku:

Dok su se druga djeca igrala kartama Crnog Petra, meni su to bile karte tarota jer su me fascinirale prekrasne slike. Kroz igru sam shvatila da dobivam informacije koje su se događale osobama oko mene. Posebno mi je drag Ljubavni tarot, koji vjerno oslikava našu dušu, naše osjećaje prema drugim osobama.
Također radim s Rider tarotom, te Anđeoskim tarotom kroz koji dobivamo poruke iz Univerzum od naših Anđela čuvara i Svevišnjeg. Kada smo zalutali u slijepu ulicu, tužni smo, osjećamo se osamljeno, nevoljeno - tu su naši pomagači, Anđeli; samo im moramo vjerovati, prepustiti njima da nas vode kroz život svojim mudrim savjetima.
Radim i s runama koje su usko vezane uz tarot i numerologiju. Rad s runama koristili su u 6. st. nordijska i germanska plemena za svjetovne i religiozne namjene još od 2. st. prije Krista. U to doba su bile samo grafičke oznake.
Vjerovalo se da pozivanjem prave rune čovjek može stupiti u dodir s prirodnom silom koju ta runa predstavlja. Kroz stoljeća se razvijala abeceda od Futharka pa sve do danas, koja se sastoji od 24 slova koja dijelimo u tri grupe. Rune su jednostavni i naravni simboli s korijenima u svijetu prirode i kao takve mogu biti u dodiru i odnosu sa svima koji požele osloniti se na sile koje u tome svijetu djeluju. (U nordijskim zemljama većina kuća je izgrađena u stilu Tudor gradnje, a koji je bio takav da su se grede u pročelju zgrada slagale u žbuku tako da bi stvorile oblik određene rune tako da bi štitila kuću i obitelji koje žive u njima.)
Simbolima runa možemo izraditi svoju osobnu zaštitu prema svojem imenu i prezimenu. Slike runa možete naći niže dolje – nakon što vam ja izračunam kroz numerologiju koja je Vaša runa.
U sve to se savršeno uklapa i numerologija. Saznajte kako brojevi utječu na Vaš život! Kako pomoću njih promijeniti negativnu energiju Vašeg kućnog broja ako nije u skladu s Vašim imenom i prezimenom!
Desetak godina proučavam  I CHING, tj. Knjigu promjena. Ovo je stara kineska tehnika bacanja novčića. Knjiga promjena se ne bavi pogađanjem već promišljanjem i zaključivanjem. Prema I Ching-u čovjek može utjecati na stvaranje svoje sudbine, stvari se mogu mijenjati dok su još u fazi događanja. Tom tehnikom možete dobiti odgovor na bilo kojem području života ako dopustimo da nas vodi njegovo učenje.
Rad s viskom daje nam direktne odgovore na naša pitanja, te također možemo provjeriti da li je naš datum rođenja zaista točan.
Biti će mi izuzetno drago ako mi se obratite te Vam pomognem jednom od tehnika riješiti Vaše nedoumice i pronaći put koji će Vama i Vašim osobama pomoći naći pozitivan smjer kroz život.
Radim na kodu 05 i zahvaljujem na povjerenju svim svojim korisnicima.
S poštovanjem,
Vesna

Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA