Otvaranje tarota sa 3 karte

Otvaranje tarota sa 3 karte

Tehnika otvaranja tarota sa 3 karte

Ako vas brine prošlost, sadašnjost ili budućnost, tarot sa 3 karte vam može pomoći da brizi stanete na kraj. Tarot je stoljećima poznat kao drevni istraživački te divinacijski alat koji posjeduje moć predviđanja i savjetovanja. Svaka slika, broj i element karte mogu nam pomoći pri detaljnom tumačenju. I dok postoje mnogi načini za tumačenje tarot karata, tarot 3 karte je najzastupljeniji način u praksi. U navedenoj metodi otvaranja karata, prisutne su karte iz Velike i Male Arkane, što pridonosi boljoj interpretaciji karata.

Navedena tehnika čitanja karata nam pokazuje uvid u prošlost, sadašnjost te budućnost. Ono može donijeti odgovore koji su vezani za naše zdravlje, za našu ljubav, za naš posao, za naš profesionalan život, kao i za financije. U tumačenju navedenih karata, osoba koja želi određeni odgovor mora postaviti jasno pitanje. Pitanje mora sadržavati želju za odgovorom, te se ono mora postaviti otvorenog uma i s određenom emocijom. Karte koje se otvaraju će biti ogledalo same osobe, što će pomoći tarot majstoru da bolje upozna osobu i da vidi odgovor.

Tarot sa 3 karte nam donosi odgovore na sva pitanja

Ukoliko želite što brže odgovore, tada je navedena metoda otvaranja tarota najbolja. Tarot sa 3 karte nam omogućuje uvid u prošlost, sadašnjost i budućnost, te nam donosi određene odgovore koji nam mogu pomoći u našem životnom putovanju. Kako se čita tarot sa 3 karte? Vaš odabrani tarot majstor otvara karte za vas. Prva karta predstavlja prošlost, ona daje sve odgovore vezano za ovo prošlo vrijeme, pokazuje koji su to utjecaji ili događaji doprinijeli sadašnjem razvoju situacija i nudi nam odgovor kako zatvoriti to poglavlje.

Druga karta predstavlja sadašnjost, ona nam pokazuje utjecaj drugih ljudi, donosi nam uvid u različita područja, u situacije koje su nas izgradile. Treća i zadnja karta prikazuje budućnost, ona će prikazati ono što nam dolazi u susret, obuhvaća samo ono što je važnije. Kada povežemo ove karte dobit ćemo jednostavni odgovor na to što nas iz prošlosti koči, što sve utječe na našu sadašnjost, te kako će naša budućnost izgledati sa ili bez određenih promjena. U čitanju karata, tarot majstor će nam ponuditi određene odgovore ili smjernice koje će nam pomoći u daljnjem životnom putovanju.

Kako nam može pomoći tarot sa 3 karte?

Otvaranjem tarot karata dobivamo bolje razumijevanje samih sebe, što je u konačnici najveći korak ako želimo napraviti određene promjene. Danas tarot karte možemo otvoriti na bezbroj načina, točnije, tehnika se bira prema tome što osobu zanima. Najjednostavnije otvaranje se bazira na jednoj karti, dok se nešto detaljnije otvaranje bazira na 3 karte. Ponekad otvaranje karata sadrži veći broj karata, ili sve karte u špilu. Ovisno o tome što želite saznati, tarot vam može ponuditi detaljne i manje detaljne odgovore.

Kako nam može pomoći tarot sa 3 karte? Navedena tehnika otvaranja nam može pomoći da dobijemo jednostavnije odgovore na ono što nas muči, neovisno o temi ili vremenu. Kada je poželjno zatražiti otvaranje karata? Otvaranje karata je dobro zatražiti kada ne znate što bi sa sobom, kada se osjećate samotno i slabo. Uvid u karte će jasno pokazati što vas koči, i pokazat će vam izlaz na bolji put. Svaki tarot majstor će reći kako su karte dobro oruđe savjet, ali i velike promjene. Ukoliko se i vi nalazite u situaciji koja nije idealna, tada se za pomoć možete obratiti stručnom timu na tarot vizija.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (391 ocjena)