Star tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot, proricanje budućnosti je moguće uz pomoć tarota

Tarot karte su svakako misterij svima onima koji ih ne znaju tumačiti, čitati, ili proricati budućnost iz njih. Proricanje budućnosti je zaista moguće uz pomoć tarota, a to nam dokazuju brojni tarot majstori. Star tarot nam govori kako u tarotu postoje Velika i Mala Arkana, špil od 78 karata. Sve slike su oslikane i nose posebno značenje pri svome otvaranju. Slike na kartama donose tajnu energiju koja se povezuje s emocijom klijenta, što u konačnici daje odgovor na postavljeno pitanje. Tarot ima magičnu moć koja privlači razan profil ljudi, a sve ljude povezuje jedno – znatiželja.

Odgovore na određena pitanja ne možemo pronaći sami, jer neki odgovori su unaprijed zapisani u zvijezdama. U astrologiji postoji vjerovanje kako je na dan našeg rođenja naša cijela sudbina i životi put ispisan u Univerzumu, te kako pomoću promatranja planeta i raznih drugih faktora možemo doći do odgovora što nas zapravo očekuje za ovog života. Star tarot majstori imaju neizmjernu moć koja nam može pomoći da bolje razumijemo sebe i svoje putovanje. Tarot je slika našeg Univerzuma, našeg cjelokupnog svemira i čovjeka čija je sudbina zapisana u njemu. Svaka karta u tarotu može imati višestruko značenje i niti jedna karta ne daje finalni odgovor. Svaka karta daje dodatni scenarij na prošlu, te njihovim čitanjem dobivamo konačan odgovor.

Star tarot, proricanje budućnosti uz pomoć astrologije i brojeva

Jedan od najpoznatijih načina za proricanje budućnosti je onaj na temelju kretanja nebeskih tijela. Star tarot navodi kako unutar astrologije postoji posebna grana koja se može nazvati prediktivnom astrologijom. Navedena astrologija sadrži sve poznate tehnike s kojima se gleda u nebo i kreira poznati horoskop. Danas postoji puno prediktivnih tehnika: Sekundarne progresije, progresije na godišnjoj bazi, tranziti raznih planeta, direkcije solarnih lukova itd. Iza navedenih tehnika se kriju načini proricanja koji se fokusiraju na život pojedinca. Osnove ovih prediktivnih tehnika astrolozi pronalaze u planetarnim ciklusima.

U prijevodu, život ide jednom kružnom putanjom, što znači da se mnoga životna iskustva ponavljaju. Astrolozi objašnjavaju kako se iskustva mogu ponavljati, ali ishodi nikada ne mogu biti isti, što znači da je lakše predvidjeti određene stvari. Star tarot navodi kako je proricanje budućnosti moguće i uz numerologiju. Svaki broj u našem životu nosi određeno značenje. Kada tarot majstor uzme naše ime i prezime i druge osobne podatke koji se vežu s mjesecom ili godinom, dobivaju se impresivni rezultati. Proricanjem uz pomoć brojeva dobivamo točne vremenske periode koji će obilježiti određene događaje u našim životima.

Star tarot, promjenite svoj život na vrijeme

Mnogobrojne tehnike proricanja budućnosti nam donose mogućnost da se unaprijed pripremimo za to što nam je život ispisao. Uz pomoć proricanja možemo izbjeći neuspjehe, probleme i pripremiti se na ono što zaista želimo. Star tarot nudi vrhunske tarot majstore koji uz pomoć raznih tehnika proricanja mogu predvidjeti vaš ljubavni, poslovni, i zdravstveni život. I dok mnogi misle kako je proricanje budućnosti puko nagađanje i navođenje ljudi da vam pričaju, istina je da je riječ o kombinaciji raznih tehnika i metoda koje mogu otkriti što vam sudbina sprema.

Tarot majstori se na svog klijenta vežu uz pomoć energije koja se iscrtava u otvaranju karata. U interpretaciji, razni ezoterični simboli razne energetske vibracije koje nam mogu pomoći predvidjeti negativne i iznenadne događaje u životu. Star tarot majstori nam mogu dati odgovore na tražena pitanja, no bitno je postići želju i imati emociju vezano za traženo pitanje. Tehnika poput proricanja budućnosti je definirana jedinstvenim odgovorima koji u sebi kriju kreativnu energiju i vibracijske frekvencije.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (548 ocjena)