Tarot vizija – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot vizija - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot vizija, saznajte svoju budućnost uz tarot karte

Tarot je danas veoma cijenjena, ali i najrasprostranjenija metoda koja nam može pomoći u proricanju budućnosti. Zbog svoje izuzetno mistične prirode, tarot se često smatra oblikom astralnog prijenosa određene energije. Tarot Vizija, kao i mnogi drugi nude uslugu tarota. Svaka karta u tarotu nosi određene ezoterične simbole koji pokazuju što će se dogoditi osobi koja traži uvid u svoju budućnost. Riječ je o posebnom jeziku simbola koji zahtjeva pažljivo postupanje. Povjesničari tvrde kako je tarot prisutan još iz drevnog Egipta i kako su drevni Egipćani proricali budućnost.

Od drevnih, pa sve do sadašnji dana, tarot je ostao cijenjeni duhovni alat koji nam može prikazati našu sreću ili nesreću. Tajnovitost je vezana za svaku kartu, jer neće svaka osoba dobiti isto tumačenje. Tarot vizija nas uči kako u tarotu postoji 78 karata. Pogled u budućnost se vrši pomoću Velike i Male Arkane. Velika Arkana nam pokazuje naš koncept života i našu prirodu, točnije karakter na ovome svijetu.

Mala Arkana će s druge strane simbolizirati naše procese i okolnosti u životu. Tarot je od davnih dana okružen mnogim mitovima i legendama, no astrolozi vjeruju kako su navedene karte poruke koje nam dolaze sa strane Univerzuma. Sigurno znate za onu izreku kako je sve zapisano u zvijezdama, upravo u njima leži naš postanak. Kako bi nam tarot mogao pomoći moramo imati otvoren um i dušu, jer jedino na taj način način ćemo dobiti uvid u sadašnjost, prošlost ili budućnost.

Tarot vizija, magija u svakodnevnom životu

Magiju povezujemo s korištenjem zlih sila i duhova u cilju postizanja određenih rezultata nad drugima. Magija se baca pomoću maga ili vrača koji čara uz pomoću zlih sila. Tarot vizija nam nudi uvid u magiju i upoznaje nas s njezinim značenjem. Magija je svakako umjetnost vladanja sveprisutnom energijom. Crna magija ima moć uništiti čovjekov život i može mu promijeniti tok sudbine, točnije, ona je najopasniji način za uništavanje pojedinca. Bijela magija se često koristi u svijetu astrologa, i riječ je o magiji koja nas čuva i koja nam pomaže u raznim situacijama.

Princip djelovanja magije je isti, samo što je crna magija fokusirana na negativno, dok je bijela fokusirana na pozitivno. Usmjerena energija prema magiji prvo će ući u našu auru ili energetsko polje, a zatim se ona spušta u fizički plan i može se manifestirati na našem tijelu, zdravlju. Tarot vizija vam može pomoći da se riješite lošeg sna, gubitka apetita, osjećaja gušenja, ubrzanog rada srca, bezvoljnosti, i svih drugih ostalih simptoma koji ukazuju na prisutnost crne magije, uroka.

Urok mnoge može dovesti osobu na rub propasti, osobito ako je riječ o psihičko nestabilnoj osobi. Kako se ustanovljuje urok? Urok se može ustanoviti uz astrologiju i tarot karte. Na osnovu analize koja se radi prema planetima i kartama koje se otvore, tarot majstor može vidjeti da li ste pod utjecajem magije ili ne. Sukladno tome što se pokaže, osoba se može očistiti od uroka i nastaviti svojim sudbinskim putem.

Tarot vizija, otkrijte značenje numerologije

Numerologija je svakako najjednostavniji način kako upoznati čovjeka i njegove namjene. Slično kao i horoskop i utjecaj planeta, brojevi također mogu imati veliki utjecaj u svijetu predviđanja. Tarot vizija nudi izračunavanje brojeva iz imena, prezimena i datuma rođenja. Izračunavanjem navedenih brojeva dobivamo uvid u naš karakter i kako on zapravo utječe na naš život. Numerologija i astrologija svakako pružaju najviše podataka o određenoj osobi. Tarot vizija objašnjava kako u numerologiji svaki broj predstavlja određeni profil ili sliku osobe, točnije, svaki broj predstavlja obrazac određene osobe.

Pored čitanja osobnosti, numerologija nam također može dati uvid u međuljudske odnose i određene događaje. Mnogo puta ćete čuti kako su numerologija, astrologija i druge ezoterične discipline bolno istinite. Kako najbolje predvidjeti budućnost? Danas zaista imamo veliki izbor proricanja budućnosti. Tarot, horoskop, numerologija, sve su ovo načini koji nam mogu pomoći da bolje razumijemo sami sebe. Magija nam može biti od koristi, no ona najčešće služi kada želimo neko dobro ili zlo. Srećom, danas postoje brojni astro centri koji će rado odgovoriti na vaše upite.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (284 ocjena)