Pojest će vas MRAK

Pojest će vas MRAK

Najomiljenija HNS-ova političarka i bivša ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš pokazala je na prošlim izborima da itekako ima smisla za humor. Podigla je puno prašine svojim humorističnim spotom „Povratak otpisanih“, a uskoro su svi počeli šaputati u Zagrebu kako će Mrak pojesti Bandića. Hrvatska arhitektica već je najavila kako će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, a da u njezinoj kampanji neće biti vodoskoka, fontana, trčanja maratona i snijega za gablec ako uopće padne ove zime. Tko će voditi Zagreb? Bandić? Anka Mrak? Ili netko treći? Bitka za Zagreb uskoro će početi, zato pogledajmo datum rođenja ove popularne i simpatične političarke.

Anka Mrak Taritaš rođena je u Bjelovaru 24. studenog 1959. godine. Po zanimanju je arhitekt, a u slobodno vrijeme voli kuhati ili skijati. Ljubitelj je sve popularnijeg jedrenja. Anka Mrak Taritaš u svome horoskopu ima četiri vrlo jake i dominantne pozicije: Saturn u Jarcu (sjedište), Jupiter u Strijelcu (sjedište), Venera u Vagi (sjedište) i Mars u Škorpionu (sjedište).

Venera kao planet diplomacije, estetike i šarma u Vagi omogućuje joj takt i uravnotežen nastup, a zahvaljujući Marsu u Škorpionu, zna uzvratiti na provokacije ili uvrede. Mjesec u Djevici čini ju analitičnom i praktičnom, Saturn u Jarcu odgovornom i ambicioznom, a Jupiter u Strijelcu vedrim vizionarom. Jedini problem stvarat će joj retrogradan Merkur u Strijelcu. Asteroid Palada između Sunca i Jupitera donosi joj snažnu volju i želju za postignućima. Sudeći po zvijezdama, za razliku od brojnih ostalih političara, Anka Mrak Taritaš zasigurno nije kupila diplomu. Političke igre će uskoro početi, Bandić neće predati Zagreb bez borbe, a Anka Mrak Taritaš poradit će na svojim govorima u javnosti kako bi zvučali još uvjerljivije.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (371 ocjena)