Virgo tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot, tarot usluge

Kada kažemo tarot usluge na što točno mislimo? Virgo tarot ima na raspolaganju brojne tarot majstore koji imaju više usluga koje mogu ponuditi klijentu. Tarot majstor tako može koristiti više špilova, može ih otvarati na razne načine, davati različite odgovore, i to sve naravno prema željama klijenata. Tarot usluge često podrazumijevaju i kombiniranje tarota s raznim drugim ezoterijskim tehnikama, a tu se najčešće ubrajaju astrologija i numerologija. Ovisno o vašim željama, tarot majstor bira najbolju tehniku o ovdje započinje vaš put k traženim odgovorima za budućnost.

Virgo tarot nas uči da će se tehnika otvaranja karata odnositi na kontekst pitanja klijenata. U primjeru, ako osoba upita “Da li ću se sretno udati? ” dovoljno je otvoriti samo jednu kartu koja će dati odgovor DA ili NE. U slučaju da je pitanje “Tek smo ušli u vezu, hoće li odnos dovesti do braka? ” otvaraju se tri karte koje vežu odgovore. Tarot se najčešće koristi kao alat koji može pomoći u predviđanju budućnosti, stoga mnogi tarot majstori navode svoje klijente kako pravilno postaviti pitanje kako bi dobili zadovoljavajući odgovor.

Virgo tarot, čitanje horoskopa

Horoskop nazivamo i astrološkom kartom koja se izrađuje točno prema određenom vremenu i zemljopisnom položaju kada se osoba rodila. Virgo tarot nas uči kako se tumačenje horoskopa bazira na sintezi svih četiri elemenata – planeta, znakova, kuća i aspekta. Dodatnu točnost kod čitanja horoskopa daje i podznak ili ascendent. U astrologiji je prisutno 10 planeta, dva glavna i svjetla sunce i mjesec, i ostalih osam planeta Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton.

Kod sastavljanja horoskopa astrolozi u obzir uzimaju i planete u kućama i planete u znakovima. Virgo tarot nudi čitanje za sve horoskopske znakove. Osim horoskopa, astrolozi nude i izradu natalne karte koje vam daje detaljan uvid u svaki aspekt vašeg života, bez obzira da li je riječ o sadašnjosti ili budućnosti. Astro savjetnici vam nude izradu dnevnog, tjednog, mjesečnog ili godišnjeg horoskopa. Osim navedenog, kod mnogih astrologa možete zatražiti i savjete o kompatibilnosti s drugim znakovima i mnoge druge savjete koji su vezani za vaš znak.

Virgo tarot, numerologija

Numerologija se može opisati kao disciplina koja se bavi proučavanjem značenja brojeva. Virgo tarot obraća pažnju na mističan odnos koji se događa između brojeva, nas kao bića i raznih predmeta. Uz pomoć numerologije dobivamo odgovor na pitanja koja su vezana za našu osobnost. Virgo tarot nam govori kako je svako slovo povezano s određenim brojem, a svaki broj ima svoju određenu osobnost. Upravo radi toga, brojevi koji su povezani s određenom riječi nam mogu otkriti duboko sakrivenu tajnu ili poruku, bez da je ona izrečena.

Svatko od nas je rođen sa svojim jedinstvenim setom brojeva, a upravo oni otkrivaju našu ličnost, snagu, talente, potrebe, emocije, i način na koji se ponašamo s drugima. Numerologija svakako može biti moćan alat koji nam može pomoći da bolje razumijemo sebe same i da se bolje pripremimo za određena razdoblja u svome životu. Čitanje uz pomoć numerologije je jedinstveno za svaku osobu, jer svi se razlikujemo po imenu i redoslijedu brojeva koji nas obilježavaju. Brojevi nam baš poput tarot karata ili horoskopa mogu pokazati tko smo i gdje idemo.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (411 ocjena)