Zara tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Zara tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Zara tarot, čitanje tarot karata

Istina koju pružaju tarot karte mnogima se čini nevjerojatnom. Ukoliko vas zanimaju određena pitanja iz područja vašeg života, Zara tarot nudi odgovore. Ezoteriju možemo opisati kao skup znanja i učenja, ona nam pomaže da shvatimo ono što je našem oku nevidljivo ali prisutno. Kako se pripremiti za tarot čitanje? Nema posebne pripreme, sve leži u vašoj sposobnosti da se dobro usredotočite na tarot pitanje s pravom namjerom i svrhom. Imajte da umu da iste tarot karte mogu imati različito značenje kod različitih tehnika otvaranja, a upravo ste vi ključ koji je potreban za otvaranje odgovora.

Otvaranje tarot karata vam može dati uvid u razne situacije i ponuditi razna rješenja. Naravno, kako bi tarot tumačenje bilo točno, potrebni su tarot majstori koji prenose ono što karte govore. Zara tarot nudi razne tarot majstore koji su vam spremni odgovoriti na sva vaša pitanja. Kod postavljanja pitanja, bitno je da prvo postavite pitanje koje vas najviše zanima.

Princip važnosti će vam pomoći da prođete sva bitna pitanja i dobijete odgovore. Pitanja s vaše strane moraju biti direktna i jasna i ne bi smjeli čekati da vas tarot majstor upita određeno pitanje. Pri postavljanju pitanja morate dovesti u red sve vaše osjećaje i želje, jer karte mogu osjetiti vašu energiju. Tarot vam može pomoći u određenim smjernicama, ali ne može 100% predvidjeti vašu budućnost. Tarot majstora uvijek birajte prema onome tko vam je zapeo za oko jer s njime uspostavljate odnos povjerenja.

Zara tarot, čitanje horoskopa

Horoskop se može opisati kao vrsta dijagrama koji se koristi u svijetu astrologije. On nam pokazuje položaj planeta, zvijezda, Sunca te Mjeseca u trenutku kada ste se rodili. Zara tarot navodi kako se horoskop sastoji od većeg broja elemenata kao i njihovih povezanosti. Kod izrade horoskopa u obzir uzimamo astrološke elemente, astrološke znakove, astrološke kuće, planete i planetarne aspekte. Kod računanja horoskopa Zemlja je sami centar. Zara tarot navodi kako nam horoskop može pokazati moguće događaje u našim životima, kao i naše najvažnije osobine i ono na što se trebamo fokusirati.

Kada gledamo horoskop, možemo vidjeti kako se on razlikuje po znakovima, a znakovi se razlikuju po karakterima i zanimanjima, interesima i osobnostima. Iako je svaka osoba posebna, postoje neke zajedničke karakteristike koje su posebne za osobe koje su rođene u određenom znaku. Što sve možemo saznati uz pomoć čitanja horoskopa? Ako vas zanima ljubav, posao, financije i zdravlje, tada vam čitanje horoskopa može dati odgovore. Natalna karta, astrologija, horoskopski znakovi i horoskop mogu imati moćnu kombinaciju za upoznavanje sebe i svijet oko sebe.

Zara tarot, izrada natalne karte

U trenutku kada ste se rodili planeti na našem nebu su bili u određenom položaju i tako ispisali vašu životnu priču. Što god da radite, kakve god odluke donosili, vaš ishod je već zapisan na nebu i određeno je u sudbini. Zara tarot navodi kako je položaj planeta moguće provjeriti u našoj natalnoj karti koja u svijetu astrologije predstavlja osobni zapis određene osobe, točnije radi se o rodnom listu svemira. Natalna karta nam nudi informacije o nama, našem tijelu života, našim osjećajima, našoj energiji, našim reakcijama i svim ostalim događajima.

Što nam sve može otkriti natalna karta? Zara tarot vam u natalnoj karti donosi odgovore na sva vaša životna pitanja. Natalna karta je vaš osobni vodič kroz život, vaš putokaz kroz život. Ona vam može dati odgovore na pitanja da li ste na pravom putu u životu, što vam donosi budućnost, i što ste trebali naučiti iz prošlih iskustva. Natalna karta vam može pomoći da bolje shvatite sebe kao osobu i da preispitate svoj život i ciljeve koje ste si postavili, točnije, riječ je o stvari koja stavlja vaš život u perspektivu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (475 ocjena)