Ženske mušice sa muške strane

Ženske mušice sa muške strane

Ženske stvari, tretmane, mušice oko izgleda ne diraju muškarce koliko one to misle. Jedva da primijete jedan nedostatak od pedeset koje ste nabrojali.

Čak više od 70% muškarca smatra kako im nije važno je li djevojka depilira svoje noge i je li slučajno izostavila jedan dio, naravno ako se to ne događa prečesto. Oni ne kuže ni vaše umjetne trepavice. Prvo, nije im jasno kako vam to ne smeta, a većina ih neće ni primijetiti, osim ako vam slučajno ne padnu.

Njih 80% smatra kako je važno srediti se barem malo za prvi spoj jer je prvi dojam ipak najvažniji, ali isto tako ovisi gdje idete za prvi spoj. Ukoliko je to samo kino ili tek obična šetnja tada je sasvim normalno da nećete obući haljinu i štikle. Dakle, ovisi kamo idete.

Dugo spremanje je sigurno naživciralo svakog muškarca, ali njima zapravo nije bitno koliko dugo se spremate dokle god njih u međuvremenu ne gnjavite i ne tjerate ga da čeka satima. Radije se krenite spremat tri četiri sata prije spoja kako biste bili spremni na vrijeme. Neće vas sigurno čudno gledati ako mu kažete koliko ste vremena potrošili.

Žene ponekad odu spavati sa šminkom jer im se jednostavno ne da skidati. Prvo što muškarci padne na pamet je prljava posteljina, a kasnije krenu razmišljati zašto to rade. Ovako i onako ih nitko ne gleda dok spavaju, a i ne vole kada djevojke nisu sretne sa svojim izgledom.

Vjerojatno ste puno puta razmišljali da upitate dečka bili vam htio otići do dućana i kupiti neki ženski proizvod, a možda to već i jeste uradili. Kakva je bila njegova reakcija? Vjerojatno sasvim normalna jer njih 80% kaže kako bi bez problema otišlo do dućana i to kupilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (536 ocjena)