Sramotne tajne holivudskih zvijezda

Sramotne tajne holivudskih zvijezda

Holivudske zvijezde svim se silam trude izgledati savršeno, ali nerijetko skrivaju mračne tajne. Na putu do slave neki od njih okušali su se u škakljivim poslovima, a neki su čudne navike zadržali do danas. Donosimo vam pregled sramotnih tajni poznatih celebrityja:

Čuva uvojke kose svojih kolegica

Megapopularna pjevačica Katy Perry koja je slomila mnoga srca ima neobičan hobi. Ona naime, čuva uvojke kose svojih kolegica, pjevačica Taylor Swift i Miley Cyrus.

Poljubila je vlastitog brata

Velika humanitarka i glumica Angelina Jolie u adolescentski danima nije bila nimalo uzorna kao danas. Svoju je divlju stranu pokazala, ljubeći se s bratom Jamesom Havenom na dodjeli Oscara.

Okušali se u flimovima za odrasle

Put do slave je trnovit, a to najbolje znaju Sylvestar Stallone i Jackie Chan koji su prije nego li su postali uspješnih glumci, svoj kruh zarađivali u filmovima za odrasle. Svoju su tajnu dugo držali od oka javnosti.

Obave nuždu i ne puste vodu

Poznata ljepotica Megan Fox ima problema s higijenom. Njezine prijateljice tvrde da nikad ne pušta vodu kad obavi nuždu, pa čak ni onu veliku. Sličnu naviku ima i Cameron Diaz koja se pravda da to radi kako bi spriječila bespotrebno rasipanje vode.

Probleme s osobnom higijenom navodno ima i Brad Pitt koji svako malo preskače tuširanje i radije se broše vlažnim maramicama.

Rodila se u zatvoru

Iako je u seriji „Tračerica“ glumila sirotu malu bogatašicu, Leighton Meester u stvarnom je svijetu zadesila drugačija sudbina. Njezina ju je majka rodila u zatvoru gdje je završila zbog krijumčarenje droge.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (418 ocjena)