Stil zapisan u zvijezdama – ovan i bik

Stil zapisan u zvijezdama - ovan i bik

Svi mi imamo određene, samo nama svostvene načine kako kako hodamo, kako komuniciramo, kako se nosimo sa problemima, kako volimo… I iako se izražavamo na različite načine, baš kao i sve ostalo, naš je modni ukus u konačnici definiran – Zodijakom. Ako je to i djelomično istina, sigurno vas zanima što to horoskopski znak kaže o vašem stilu. Ipak je stil nešto što je svima nama bitno, što bi trebalo biti prepoznatljivo i jedinstveno, što nosimo sa ponosom ili nesigurno skrivamo ispod vrećaste odjeće… Pronađite zato svoj znak i razmislite o ovome što zvijezde kažu o vašem modnom izričaju, ukusu, stilu… .

OVAN

Ovnovi su često trendsetteri koji se ne boje eksperimentirati sa novim stilovima, drugačijim modnim dodacima i unikatnom slojevitom odjećom; čak ni ako je odjeća koju nose polovna. To samo pokazuje da su samosvijesni i neopterećeni markama i brandovima. Iako trendsetteri, ne pate od kompleksa manje vrijednosti ako sve na njima nema potpis poznate modne kuće – oni će se radije poigrati i sami napraviti svoj, jedinstveni potpis koji će sa ponosom i pokazivati. A to je u konačnici i bit mode, zar ne? Dobro se osjećati u onome što nosimo, bilo da je home made izrade ili odjeća sa potpisom velikana modne scene.

BIK

Dok mnogi od nas jure po komad odjeće koja se tek pojavila, po svoj prvi primjerak najnovijeg trenda koji je još vruć na policama robnih kuća, za razliku od Ovna Bikove to uopće ne zanima. Ipak, postoji mali detaljna kojem nisu spremni za nikakve ustupke. Taj je detalj – kvaliteta. Bik je tipični primjer nekoga tko se vodi po poznatoj poslovici Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari. Oni vole klasične komade i u njima se uvijek osjećaju dobro. Radije će se odlučiti za jedan, možda i skuplji klasik poput kvalitetne, brandirane male crne haljine, nego da za iste novce napune ormar sezonskim predmetima. No na kvaliteti jednostavno nema ustupka i to se dugoročno pokazuje kao pametna tehnika – umjesto pretrpanih ormara njihove je odjeće manje ali je zato svaki komad – bezvremenski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (403 ocjena)